Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
APSURDI
Povratak na članak

Zašto su Sanaderove afere i afera Spice godinama na Vrhovnom sudu

Dok drugi čekaju godinama, slučaj Kamenički našao se na Vrhovnom sudu nakon tri mjeseca

Komentari 3

DU
Deleted user
12:21 25.02.2021.

Neka institucije rade svoj posao, iliti neka zavlače ili guraju ovisno o interesima i potrebama onih koji vode državu. Zavlačiti po 5-6 godina, bez obzira na obim predmeta je apsurd i nedopustivo u bilo kojoj pravnoj državi. Da ne govorim što očito nikome iz USKOK-a i sličnih tijela nije palo na pamet da istraže koliki je postotak ljudi sa stranačkim knjižicama koji vode ili su na visokim položajima u tvrtkama koje su u većinskom državnom vlasništvu i zašto je tako nešto nemoguće kada bi se se uistinu primjenjivao kriteriji zapošljavanja najsposobnijih a ne po stranačkoj osnovi.. Svi znaju i prave se ludi da Hrvatska ima ogroman problem sa stranačkim uhljebljivanjima. Stoga i puna podrška onom vlasniku kafića iz Rijeke. Načelno nisam za diskriminaciju, ali ista se desetljećima provodi kod stranačkih zapošljavanja a institucije se prave slijepe.

VL
EO
EO
11:29 25.02.2021.

Kad netko dobije 4 i pol godine, odmah ti je jasno što je i tko je...

VL
MA
Markovinac
11:30 25.02.2021.

Sigurno mjere za koliko ce oderati Sanadera a tvrdi Zagoranac neda pare i sjedi u zatvoru.Da je dao pare vec bi davno bio na slobodi.Nebi im niti ja dao.Sto mu fali u zatvoru ima mir i moze pozvati svaku amazonku na servisiranje kad ima para.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.