Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zašto Sabor SPC-a nije izabrao Porfirijeva nasljednika u Zagrebu?

03.06.2021. u 13:03

Upravljanje Zagrebačkoljubljanskom mitropolijom ostalo je u rukama patrijarha Porfirija. Procjenjuje se da je njegov utjecaj u Hrvatskoj velik, pa ne treba žuriti u traženju nasljednika

Komentara 19

FN
Fr@njo
13:25 03.06.2021.

zasto tu politicku udrugu ne nazivate pravim imenom..zlocinacka organizacija na tlu RH..tocka.

DU
Deleted user
13:55 03.06.2021.

"Zbogom ostaj mala kraj ovaca,ja ti odo preko Donjeg Lapca".."Ne daj mala da te ljube đeca,već ti čekaj mene mitraljesca"..Kako je ono išlo vaše presveštenstvo?

DO
Domumom
13:31 03.06.2021.

Velikosrpska politika kroz sanu 2 provodi četničku ideologiju i vjerojatni očekuje u budućnosti da Hrvatska bude pod direktnim nadzorom spc. Jedba vjera jedna velika regija jedna država velika srbija. Bizantinska srpska laž.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije