Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hrvatska je 20 godina uništavala svoju vojsku. Nakon sramote s dronom hitno se nabavlja protuzračna obrana

15.05.2022. u 09:00

Rat u Europi hladno je ogolio sve naše herojske priče o HV-u, pokazao da su i političari i vojnici živjeli na lovorikama Domovinskog rata

Ključne riječi

Komentara 47

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
09:18 15.05.2022.

Hrvatska je puna petokolonaša i jugonostalgičara i dok god je tako nema nama pomoći

DR
drogerasM
09:46 15.05.2022.

Naravno da sada nije dovoljno kada se desetljecima samo krpalo i radilo stihijski, bez ikakve ideje i cilja, bavilo se kadroviranjem. Trebala bi milijarda eura po svakoj grani vojske da se dovede u red. Sve i da hoces potrositi taj novac, za vrat bi ti sjeli mediji i udruge pa bi poceli vec nabrajati vrtiće, bolnice itd. Ulaganje u vojsku nije popularno sve dok se ne nades spustenih gaca kao sa dronom u ZG, a tada je vec kasno. Iako vidim da nasi nisu nesto previse zabrinuti tim dogadajem, mozda cekaju da sljedeci put bude mrtvih.

Avatar horuk
horuk
10:08 15.05.2022.

Nije tesko pogoditi. Tko se ruga roditeljima i kaznjava ih jer imaju djecu, tko se ismijaje hrvatskim svetinjama i proglasuje zds nacistickim pozdravom a rado se slika sa onima koji dizu tri prsta u zrak. Tko neprestano izjednjacava agresora i nase branitelje ujedno slavljeci jednu zrtvu nasih kriminalaca kao ratnu a presucuje 400 ubijene hrvatske djece od strane dragog agresora... Tko mrzi konzervativce a svaki slobodan vikend ide u Beograd gdje vladaju ekstremni nacionalisti i tip koji glumi Lukasenka/Putina za siromasne. Taj ce naravno uvjek biti protiv toga da se Hrvatska adekvatno naoruza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije