Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
2 -3°C
  • stefj:

    Zašto? Pa vjerojatno kao većina nas nema baš vremena ići na 5 mjesta i čekati po godinu dana da dođe na red... Eh, nikada zadovolji, da je išla redovnom procedurom onda bi pak novine bile pune naslova kako se gura ... prikaži još! preko reda... Besplatno zdravstvo kod nas je za većinu ljudi čista farsa. Em nije besplatno, em kada ti nešto treba platiš, bilo ispod stola, bilo da odeš privatno. HZZO je rupa bez dna, ali s jakim lobijem, koji ne dozvoljava nikakve promjene. I dotični je dio tog sustava koji se svim silama borio i bori se protiv ikakve promjene...

  • genex:

    smrdljivi pokvarenjak koji nastoji ušićariti koji politički plusić .on dobro zna da predmetni pregled nema nikakve veze s povjerenjem u javno zdravstvo (pohvala našim doktorima i klinikama koje su na svjetskom nivou za lovu koju imaju na raspolaganju), već se ... prikaži još! radi o činjenici da je navedena privatna klinika vrhunski opremljena naročito s uređajima za rano otkrivanje raka (scan sijelog tijela) a koje još nema u javnom sustavu.inače takav pregled košta soma eura.

  • jura šerafinciger:

    smiješno,a zakaj nebi išla privatno ?i ja bi radije išao privatno da imam love,a ne da moram čekati dva mjeseca na jebeni UZV.Kaj tolko serete protiv nje !

Još iz rubrike Vijesti

Originalne knjige Fausta Vrančića koje se čuvaju u NSB-u
2
Faust Vrančić

Njegovi se mostovi grade i u naše doba

Eurojackpot
EuroJackpot

Sretni dobitnik iz Šibenika bogatiji je za 624.669 kuna

Krešo Beljak
JAVNI ISTUPI

Oštra reakcija Ministarstva: Beljak neprihvatljivim izjavama omalovažava hrvatske branitelje

60