Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDO PINEZIĆ
Povratak na članak

Zašto poreznici ne provjere iznajmljivanje vikendica?

Zakon sad sprečava iznajmljivače u pružanju usluge ručka i večere na dosadašnji način i tjera ih na znatna ulaganja

Komentari 4

DO
domagoj1492
14:38 21.07.2018.

Ljudi se iseljavaju iz Hrvatske jer ne mogu ništa zaraditi, a ovi idioti opet navaljuju na dizanje poreza da uzmu onima koji zbilja rade i daju onima koji ne rade. Jel se to netko nama izruguje ?

VL
Avatar Oneill
Oneill
15:24 21.07.2018.

Gdje ja živim Kuće Apartmani sve u susjedstvu nevidim plave table nigdje ali se stalno po Autima vidljivo od italije Austrije Njemačke Srpske i drugi da se mjenjati a to moja zadaća nije da nekoga zovikam a od mene skorooro pa ne i Rodni list hoće od onoga ko bi prijavu napravio koje budalesine.

VL
SN
SNV
14:45 21.07.2018.

Zato jer im rodbina,kumovi i stranački prijatelji iznajmljuju i mlate lovu...je..vas ministar Marić i Kušević

VL
TI
tignac9
20:33 24.07.2018.

mene interesira i tko daje zvijezdice na apartmane, jer apartman sa 3 zvijezdice nema najosnovnije ni za 2. a traži se za takav apartman i 70€ recimo kraj malinske

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.