Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
24 1°C
 • Avatar nekakav
  nekakav:

  i treba nadzor nad tim 'znanstvenicima'. jer su pali pod utjecaj kojekakvih lobija, i eto nam danas, da na temelju djelomičnih podataka o temperaturi diljem svijeta, oni umišljaju da znaju da je čovjek kriv za porast temperature, koji je inače ... prikaži još!e u granicama statističke pogreške. povećanje koncentracije co2 u atmosferi... a uređaj za mjerenje je star 60 godina! rad nafte je uništena proizvodnja konoplje, jer joj je konkurent. i namjerno je stvarana atmosfera linča protiv nje. tako i sad, lobiji su tu, znaju da njihov 'projekt' može uspjeti samo uz velike subvencije države za 'obnovljivim' izvorima energije. ukini pomoć države tim tehnologijama, i one propadaju na tržištu. što je tu obnovljivo?! a ovaj vodeći znanstvenik, po čemu vodeći? po tome što je svoje viđenje i stavove nametnuo drugima? kao i einstein, shvatio moć medija i reklame, stvorio dogme, koje se 'potvrđuju' 100 godina nakon njegovih 'objava'. njegove postulate nije moguće objasniti njegovim idejama, već drugim, tuđim, a mjerenja kojima se 'dokazuju' njegove teorije su smiješne. šumarskim metrom mjerimo debljinu ljudske vlasi, tako je sa njegovim idejama. po kojima nikada nećemo nikud otići. trump, staljin?! otkud hrabrosti novinaru da iz jedne izjave izvuče ovo? on se referirao na način objave nekih informacija. usa će smanjiti financiranje un-a, što će značiti ukidanje silnih un-ovih konferencija o klimi, koje se baziraju na vikanju jedne struje 'znanstvenika' i njihovih ideja, koje pozadinu imaju u interesnim lobijima.

 • Avatar Jura z bregov
  Jura z bregov:

  Tako je. Taj Australac ima potpuno pravo. Trump je diktaror veći od Staljina, Lenjina, Hitlera, Mussolinija, Franca, Salazara, Ceasusecua, Hruščova, Brežnjeva, Hortyja, Rakosija, Bokasse, Noriege, Pinocheta, Videle, Perona i Tite zajedno. Kao takav zar uopće zavrjeđuje trovati zrak na majčici ... prikaži još!i Zemlji, to više što uopće ne priznaje navodne klimatske promjene?

 • buderim:

  Alan Finkel je po zanimanju ing.elektrothnike (stvarno ucen klimatski strucnjak!). Njegovo bogatstvo je trenutno Au$ 885 mil. Veliki je lobist od strane nuklearne energije i smatra da se svijet moze spasiti tako da na svakom uglu imamo nuklearku ( svi ... prikaži još! drugi oblici energije otpustaju previse CO2)

Još iz rubrike Vijesti

Koronavirus
12
Zaraza koronavirusom

Sedam osoba koje su bile u kontaktu s trećim zaraženim su pod nadzorom

Jen Atkin
Ne bi je prepoznao

Zaručnik je ostavio zbog debljine, u dvije godine se 'prepolovila' i postala misica

Prvi oboljeli pacijent od koronavirusa u Hrvatskoj radi u Ericsson Nikola Tesla, ostali radnici zabrinuti
PROFESOR NA OXFORDU

Kristijan Ramadan: Ostanite kod kuće i ako ste tek prehlađeni