Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA STATISTIKA
Povratak na članak

Zašto je nesretno više od polovice hrvatskih građana

Hrvatska je na dnu ljestvice u Europskoj uniji sa samo 42 posto sretnih građana, a od nas su gore Letonija i Bugarska

Komentari 9

MA
Markos
23:31 02.12.2019.

@Nikola da da nemaju jadni kruha, samo cekaju u redovima preko noci na crni petak za novi iPhone i laptop.

VL
AA
aabbcc
21:08 02.12.2019.

Sta je mjerilo srece? _ Narod treba posmatrati na ulici, u svakodnevnom zivotu i men izgledaju sretniji i veseliji Hrvati u RH nego oni u Njemackoj sa 100 eura u djepu.

VL
TI
Tirano
19:28 02.12.2019.

Kad Zemlja kao RH, pre zadužena, livarena na sve naćine, eto recimo Kolinda dade neki novac kao pomoć Bosni, iako nije nikog ni pitala a novac nije njen, pa tako nedavno Plenković 20 milijuna u Hercegbosnu od toga 6 milijuna Crkvi, pa Bandić da neku pomoć, pa iako nam je teško, živimo loše a tada od tih istih zatražiš: "Izručite nam Mamića", a Hercegovina to ne učini, kako da bude sloga? Kako bi sad bilo da im vratimo kući XY studenata koji badava studiraju u Zagrebu, jer eto, hoće nam se tako i što nam možete?! Tako se ne ponaša ni jedna ni druga Zemlja! Kako kada to čitamo svakodnevno da budemo sretni a to je samo jedan od tisuće primjera! Misli si čovjek dokle će raditi budale od nas i to neki kojima se "krivično sudi godinama"!?

VL
CA
cacko
19:37 02.12.2019.

Nebih rekla da su nesretni vec nezahvalni za sve sto njim je u zivotu pruzeno. Moji roditelji kazu da su oduvjek takovi bili i ostati ce.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
23:07 02.12.2019.

Pitanje je zašto Večernjakov portal ne izvještava pučanstvo kakva je humanistica naša Vrhovnica Kolinda BBh. Ova je izjavila da ako, ne daj Bože, bude trebalo nosit će Bandiću kolače u zatvor. Ova ima posebnu empaatiju prema zatvorenicima, tako je pomilovalala vlasnika OPG za uzgoj i preradu marihuane, zar ne?

VL
Avatar Mi sami
Mi sami
20:20 02.12.2019.

Zato što žive u kvazi državi.

VL
NK
Najam krova
21:46 02.12.2019.

Nigdje ne sa svijetu ne postoji HDZ/SDP. Eto zašto.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.