Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0
 • novnov:

  oko toga na bliskog istoku je najbolje ostati neutralan, da se švicarska miješala u svaki mogući sukob ne bi danas bila ekonomska velesila

 • Avatar vasilije
  vasilije:

  „Har Homar je jedno od 136 naselja, čiju je izgradnju odobrila izraelska vlada na okupiranoj Zapadnoj obali i u istočnom Jerusalimu.“ Da, mnoge međunarodne organizacije osuđuju Izrael zbog izgradnje novih naselja na okupiranoj teritoriji. Izgrađen je i zid između velikog ... prikaži još! dela palestinskih i izraelskih teritorija. A onda je ovo dodatno udaljilo Izraelce i Palestince od mirovnih pregovora. „Sjedinjene Američke Države priznaju Jerusalim kao glavni grad Izraela.“ Palestinci se osećaju uskraćeni za svoju državu i žive pod vojnom okupacijom — Izraelci žele svoju državu na koju su im Ujedinjene nacije dale pravo, a moraju i da zaštite tu državu od otvorenih i aktivnih pretnji svojih suseda Srž problema leži u tome da ni jedna ni druga strana ne vide nikakav legitimitet u željama one druge strane. To je u suštini to.

 • Stipan:

  Židovska vjera 3500, kršćanska 2000 islamska 1300 godina postojanja i sve se događa na istom prostoru . Računajte tko je prvi i najstariji.

Još iz rubrike Vijesti

Ilustracija/Leeds
na automobilu

Majka pronašla papirić koji ju je doveo do suza: Nepoznata žena ostavila joj je poruku

Zagreb: Ministar Darko Horvat obratio se medijima nakon sjednice Vlade
Ministar Horvat:

U zakonu će biti novi rok za povrat stanova

Protest against latest anti-LGBTQ law in Budapest
NA UDARU KRITIČARA

Orbán zabranio 'gej propagandu' među djecom i u školama

5