Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zašto investirati u parnu postaju?

Tefal
Foto: Promo
1/4
PR
Autor
PR članak
30.01.2017.
u 08:00

Na sami spomen glačanja, mnogi vjerojatno kolutaju očima jer je to jedan od najomraženijih kućanskih poslova. No, pojavom parnih postaja, stvari se mijenjaju i glačanje postaje užitak.

Kako parne postaje funkcioniraju? Naime, parna postaja zagrijava površinu glačala zagrijavanjem vode u spremniku. Glačalo se obskrbljuje parom pod tlakom putem cijevi za vodu koje je spojeno na spremnik. Što je veći tlak pare, učinkovitost peglanja je veća te je moguće u samo jednom potezu izglačati obje strane odjevnog predmeta koji peglate. Glačate li veću količinu rublja, svakako investirajte u parnu postaju kojom ćete uštediti „hrpu“ vremena, ali i potrošnju energije.

Zvuči pomalo nevjerojatno, ali danas postoje glačala koja gotovo sav posao obavljaju sama. Dovoljan je samo jedan prelazak glačala preko tkanine i vaš odjevni predmet je bez nabora. Navedite svaki nabor na pravi put sigurni u besprijekorne rezultate vašeg truda uz Tefal GV9070 visokotlačnu parnu postaju. Snaga pare od 7,2 bara pobrinut će se za najtvrdoglavije nabore čak i na zahtjevnim materijalima poput svile ili čistog pamuka, štedeći vam vrijeme koje trošite pri obostranom glačanju, a Anticalc sustav sa spremnikom za kamenac osigurati dugovječnost vaše nove miljenice. Ekskluzivni Protect sustav spriječava da prljave kapljice vode dođu na tkaninu koju glačate (ugrađeni sustav pretvara kapljice u paru i tako osigurava savršeno čisto glačanje). Tefal parna postaja je pravi izbor za ljude s gustim rasporedom ali i za one koji žele provesti više vremena s obitelji. Budite brzi i učinkoviti, a vaša odjeća će biti savršena svaki put!

Vrhunski rezultati glačanja sada su na dohvat ruke: potražite svoju Tefal visokotlačnu parnu postaju u Elipso prodavaonicama po sniženoj cijeni do 28.2.2017. jer uz kupovinu dolazi daska za glačanje i 5 godina jamstva!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?