Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
185 13°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • Nadalinaaa:

    Vijesti dugo putuju do Hrvatske. WHO je 14.12.2020. napokon priznala da RT-PCR testovi nisu sasvim pouzdani i da često daju lažno pozitivne rezultate (WHO Information Notice for IVD Users) Kažu ovako: "Korisnici RT-PCR reagensa trebali bi pažljivo pročitati IFU kako ... prikaži još!o bi utvrdili je li potrebno ručno podešavanje praga pozitivnosti PCR-a kako bi se uzeo u obzir pozadinski šum koji može dovesti do toga da se uzorak s rezultatom vrijednosti visokog praga ciklusa (Ct) tumači kao pozitivan:" Upravo na tim enormnim brojkama (lažno) pozitivnih testova temelji se panika i drakonske mjere prema građanima. Također je jako čudno kako naši službeni znanstvenici i sami nešto ne zaključe na osnovu svog vlastitog medicinskog znanja, nego samo čekaju direktive iz WHO-a.

  • Epil:

    Cijepite Plenkovica prvoga, covjek je prezivio tu opaku i smrtonosnu bolest sa ucinkovitom terapijom caja i limuna, ne bih volio da ga opet pogodi bolest jadnoga.

  • geler203:

    načelno se proizvođač oslobađa odgovornosti za eventualne opasne nuspojave ili nedjelotvornost cjepiva – ta odgovornost prelazi na države koje su odlučile da bez detaljne provjere dopuste da se koristi cjepivo. Zašto lažete. Nisu države odlučile nego im je naređeno.

Još iz rubrike Vijesti

U Zagrebu održano drugo pilot događanje, svadba na kojoj prisustvuje 120 sudionika
drugi pilot-projekt

Svadbeno slavlje test za popuštanje mjera

US President Joe Biden delivers remarks on the COVID-19 response and the vaccination program
DO KRAJA LIPNJA

Biden obećao 20 milijuna dodatnih doza cjepiva: 'Pet puta više od bilo koje druge zemlje'

SCOTT I TRUMP
ODUŠEVIO DESNICU

Republikanski kandidat za predsjednika Amerike – crnac?