Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dok je pokušavao pobjeći
Povratak na članak

Zaštitari uhvatili lopova koji je krao odjeću u Avenue Mallu

Kradljivac je s teškim ozljedama završio u KB Dubrava, a "zaradio" ih je, kako tvrde zaštitari, jer je pružao otpor dok su ga oni hvatali i zadržavali do dolaska policije.

Komentari 11

XN
xnet0822
13:30 03.12.2015.

Sad me zanima kako će se lažni "branitelj" Ž. M. ponašati kad njega uhiti Policija u Splitu nakon prosljeđivanja poziva Zavoda za zapošljavanje u Zagrebu za zaposlenje, hoće li se on opirati Policiji i tući ih ili će završiti u Vrapču na Neuropsihijatriji ?

VL
DU
Deleted user
13:16 03.12.2015.

Oj dična novinarska poslenice Kezerić Anice Marice, jesi l' ti to podrijetlom "regionka" kad se služiš glagolom "osujetiti", il' si samo nedoučeno novinarsko čeljade koje ne zna da se hrvatski reče spriječiti ili onemogućiti koga u čemu? Bojim se da je to drugo posrijedi. Poradi zato malo na svome poznavanju hrvatskoga jezika, koji je tebi kao novinarki osnovno sredstvo za rad, kao što je brašno pekaru. Ni jedan pekar ne peče kruh od pokvarena brašna. Valjda razumiješ što ti želim poručiti.

VL
Avatar utunelu
utunelu
14:22 03.12.2015.

ima li pravo zastitari nekoga uhiti?on samo mogu pozvati mup i ne smiju ogranicavati kretanje osobe,ovdje ima sta cijelo odvjenistvo radit

VL
TT
The Terminator the Khmer Rouge
13:37 03.12.2015.

Komunisti su prema državnom revizoru pokrali 16 milijardi u protekle 4 godine, zašto lovite te sitne lopuže a prave bandite ostavljate da na miru uživaju u svom plijenu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.