Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U NOĆNOM KLUBU
Povratak na članak

Zaštitari teško ozlijedili maloljetnika, kod kuće jednom našli raketne bacače, automatsku pušku...

Do incidenta je došlo 5. siječnja oko 2.25 sati u jednom kninskom noćnom klubu

Komentari 1

DU
Deleted user
10:59 07.01.2020.

MUP na razini policijskih postaja aljkavo provodi terenske provjere za osobama koje se namjeravaju zaposliti kao zaštitari na obrascima za provjeru postoji odlomak u kojem se upisuje da li je kandidat za zaštitara sklon ili se druži sa osobama sklonimm počinjenju kaznenih djela te da li je netko iz njegove uže obitelji evidentiran za prekršaje protivnom javnom redu i miru ili počinitelj kaznenih djela. Ti se podaci se ispunjavaju pro-forme bez kvalitetne terenske provjere. S druge strane zbog pomanjkanja zaštitara na tržištu rada, zaštitarske tvrtke i da je napravljena kvalitetna provjera zaposlite bilo koga sve i svašta a ibspekcijska služba koja unutar policijske uprave provodi nadzor nad zaposlenim zaštitarima dobiva mito za prešučivanje utvŕđene nepravilnosti odnosno nadzor se svodi da li zaštitar kod sebe ima.propisanu iskaznicu i na sebi ima odgovarajuće dijelove odore i ništa drugo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.