Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više puta prijavljivan

Zaštitar (43) iz narodnjačkih klubova više puta zlostavljao je kćer

lisice
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
26.05.2014.
u 19:55

Zaštitara je 2006. pretukao gost kojeg su izbacili iz kluba. Te večeri u klubu su bili I. Olić, B. Balaban i D. Srna iako su bili u karanteni

Zbog spolnog odnosa s djetetom, kaznenog djela koje je ponavljao mjesecima, prije nekoliko dana u pritvoru je završio 43-godišnji djelatnik jedne od većih zaštitarskih tvrtki iz Zagreba. Sudac istrage pritvor mu je odredio zbog opasnosti od ponavljanja djela i zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke. Prema kaznenom zakonu prijeti mu i do osam godina zatvora, a 43-godišnjaku ovo nije prvi put da se susreće s policijom.

Naime, 1997. godine već je bio kazneno evidentiran zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, a 2006. godine našao se na poprištu obračuna u jednom narodnjačkom klubu, u kojemu su se tada zatekli i proslavljeni hrvatski nogometaši Ivica Olić, Boško Balaban i Darijo Srna. Dečki su se te večeri iskrali iz karantene prije kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo 2008. s Rusijom. Popili su piće ili dva i, na sreću, otišli jer je ubrzo u klubu počela tučnjava.

Četrdesettrogodišnji zaštitar stajao je pred klubom pokraj ulaznih vrata s još jednim gostom, a onda je nasilni muškarac kojeg su već prije zaštitari izbacili iz kluba ispalio hitac u pod pokraj 43-godišnjaka, nakon čega je njega i gosta pretukao drškom pištolja. Vratio se nakon što su ga izbacili jer je odlučio utjerivati pravdu. Iako zbog osjetljivosti slučaja u policiji nisu mogli izlaziti u javnost s detaljima gnusnog zločina, postoje indicije da je taj zaštitar imao spolne odnose s vlastitom kćeri. Također, više je puta prijavljivan zbog kaznenog djela protiv braka, obitelji i mladeži.

>>Oteo 15-godišnjakinju pa je 10 godina zlostavljao i silovao!

Komentara 2

TH
thekurcula
20:08 26.05.2014.

Sve je OK izuzev što ja nikako da shvatim od kakve je važnost kulise "narodnjačkog kluba" koji pominjete čak i u naslovu članka!?? Šta, imate podatke da takvi "klubovi" propagiraju nasilje, ili šta?

BA
bandido
20:18 26.05.2014.

I jel je taj branitelj? ili ak nije jel barem domoljub I dragovoljac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije