Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Hrvatskoj i EU

Zastave na pola koplja u počast Nelsonu Mandeli

nelson mandela
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
11.12.2013.
u 17:32

Na pola stijega zastave će biti spuštene i na zgradama u kojima je sjedište ili se obavlja djelatnost pravnih osoba ili u kojima je sjedište ili djelatnost obavljaju samostalnim radom fizičke osobe.

U znak velikog poštovanja prema preminulom Nelsonu Mandeli, bivšem predsjedniku Južne Afrike, na dan pogreba, u nedjelju 15. prosinca, spustit će se na pola stijega zastave Republike Hrvatske i Europske unije na svim zgradama u kojima su smještena tijela državne vlasti i tijela jedinica lokalne i područne samouprave.

Takvu odluku donijet će Vlada na sutrašnjoj sjednici. Također, na pola stijega zastave će biti spuštene i na zgradama u kojima je sjedište ili se obavlja djelatnost pravnih osoba ili u kojima je sjedište ili djelatnost obavljaju samostalnim radom fizičke osobe. 

>>Deseci tisuća ljudi odali počast: Mandela spojio Obamu i Castra

Komentara 1

ZE
zes87
17:49 11.12.2013.

dajte, čovjek je bio OK, pokoj mu duši, ali čemu zastava RH ide na pola koplja, nas nije zadužio baš ničim, zašto činite predstave bez veze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije