Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transparent potpore

Zastave Herceg Bosne i Katalonije u Mostaru, s porukom 'mi smo sljedeći'

katalonska zastava
Foto: SUSANA VERA/REUTERS/PIXSELL
06.10.2017.
u 13:30

Transparent na katalonskome izvješen je na zapadnom ulazu na ogradi preko puta mostarske katedrale

Na ulazu u Mostar danas je postavljen transparent potpore neovisnosti Katalonije, uz poruku da su Hrvati u BiH sljedeći koji će krenuti tim putem.

Transparent na katalonskome, s natpisom: 'Sretno! Mi smo sljedeći!', izvješen je na zapadnom ulazu na ogradi preko puta mostarske katedrale.

Na transparentu su prikazane povezane zastava nekadašnje teritorijalne i administrativne hrvatske jedinice u BiH, Hrvatske zajednice Herceg Bosne, i Katalonije, jedna do druge.

Mediji u Mostaru naveli su kako je poruka aktivista, koji često na tome mjestu postavljaju transparente, bila podržati neovisnost Katalonije kao neovisne države i uputiti poruku da slične ambicije imaju i bosanskohercegovački Hrvati.

Komentara 45

Avatar southman
southman
14:00 06.10.2017.

Upravo tako !!! Ako su popustili Kosovu, ako popuste Kataloniji, tko može spriječiti Hrvate u BiH koji su po ustavu BiH čak i konstitutivni narod što katalonci po španjolskom ustavu nisu nikada bili ! Naravno da o ovome sanja i Dodik sa RS-skom.

IB
ibiza
15:58 06.10.2017.

tko ceka taj doceka ,samo neka Bosnjaci i dalje dovlace Arape pa ce biti jos vise argumenata i razloga da se podrucije sa Hrvatima dobije republiku

OV
Ovozemaljski
16:12 06.10.2017.

Oglas:; Trazi se Srbin, iz Srbije, Bosne ili Hrvatske koji je pristojan i ne vrijeđa Hrvate po tkz. hrvatskim portalima, dosada jos nikad nije viđen ni pronađen, ako tko bude imao kakve informacije molimo javiti u " Ured za nove vrste na Zemlji" Hvala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije