Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMALA JE LISTU ŽELJA...

Potrošio 22.000 kuna na Valentinovo jer se bojao da će djevojka prekinuti s njim

Chantal Blakey
Foto: Facebook
1/3
14.02.2020.
u 20:15

Chantal Blakey svome zaručniku Joe Kylesu napravila je dugačak popis onoga što želi za dan zaljubljenih

Većina parova Valentinovo obilježava skromnim poklonima kao znak pažnje prema voljenoj osobi na dan zaljubljenih, no to nije slučaj kod 22-godišnje Britanke Chantal Blakey.

Ona je, naime, svome zaručniku Joe Kylesu zaprijetila prekidom ako na nju za Valentinovo ne potroši 2.500 funti (oko 22.000 kuna).

Na popisu onoga što želi za Valentinovo počela je raditi još prije 11 mjeseci, ana listi se našlo 'bombardiranje buketima'. Početak dana trebao joj je početi doručkom u krevetu, a soba je trebala biti posuta laticama ruža. Kroz cijeli dan mora dobivati male poklone iznenađenja, a ured joj mora biti pun cvijeća. Joe mora napraviti i ručak u tri slijeda, a navečer je odvesti na romantičnu večeru.

– Od malena je Valentinovo bilo magično za mene. Oduvijek sam sanjala da ću pronaći svog princa, baš kao i princeze u Disney crtićima. S 13 godina proslavila sam svoje prvo Valentinovo, a tadašnji dečko mi je kupio buket jeftinih umjetnih ruža. Bila sam očajna – ispričala je Chantal, prenosi Daily Mail.

Par se upoznao 2015. godine u showu 'Undercover Girlfriend', a Joe ju je zaprosio prošloga travnja.

Joe oduvijek zna da je njegova zaručnica opsjednuta Valentinovom, a na popisu njezinih želja su cipele Christiana Louboutina, haljina po 350 funti, naušnice za 200, pjenušac i razni proizvodi za uljepšavanje.

Ključne riječi

Komentara 23

IH
iron.hide.54966
21:43 14.02.2020.

Već je i prekinula s njim samo što on to još ne zna!

HH
Hrvoje Hrk !!
22:17 14.02.2020.

i trebala te još oderat kad si takav pavijan

TR
tratincica68
00:14 15.02.2020.

Budala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije