Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠ POČETAK

Zaručio djevojku pa razbjesnio internet: 'Kako si joj to mogao učiniti?'

Ilustracija
Foto: Getty Images
22.01.2020.
u 15:25

Objava je izazvala lavinu komentara, točnije njih 2.000, a mišljenja su podijeljena.

Iako nije 'Gospodarev', i ovaj je prsten pokrenuo golemu raspravu u bespućima interneta. Naime radi se o zaručničkom prstenu vrijednom samo 19 funti, napravljenom od srebra i lažnih cirkona koji nalikuju na dijamante.

Fay Goodard iz Londona u Facebook grupi Extreme Couponing and Bargains UK objavila je fotografiju prstena i napisala kako smatra da je idealan za muškarce koji si ne mogu priuštiti skup nakit.

Objava je izazvala lavinu komentara, točnije njih 2.000, a mišljenja su podijeljena.

- Isuse, pa da mi netko ovo pokloni, ne bi više bili u vezi,a kamoli u braku - napisala je jedna žena.

Druga je pak izjavila da bi odmah rekla ne čim bi se otvorila kutijica.

Međutim, većini se prsten sviđa jer smatraju da nije bitna cijena, nego simbolika

 

 

Komentara 5

TK
Ten-kre
16:48 22.01.2020.

A da priupitam ove što bi ga ostavile: da li bi ste popušile za 5000€?

Avatar Duksi
Duksi
16:07 22.01.2020.

Ove koje bi ih odmah ostavile,sad znamo tko su i čime bi se bavile za lovu. Brak sa njma bi bio ¨divan¨ iz čistog interesa.

DU
Deleted user
16:31 22.01.2020.

Naravno da ću komentirati. Moja žena nije htjela zaručnički prsten ni pod razno. Ali, pristala je na sat, lijep i vrijedan, ali to je nebitno. I nikada je nisam pitao ono "jedina ,hoćeš li se udati za mene", "plazeći na koljenima". Pa, hodali smo, voljeli se, .... se :-), i to se podrazumijevalo. Evo nas 30 i nešto godina u skladnom braku. I ke sad?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije