Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
državnI tajnik u MUP-u
Povratak na članak

Žarko Katić najavio kandidaturu za predsjednika HSLS-a

Već dugo stranka ne postiže rezultate koje njezini članovi očekuju i za koje smatraju da bi program HSLS-a i ljudi koji ga predstavljaju trebali polučiti među hrvatskim biračima, priopćio je Katić

Komentari 3

AN
andre26
18:57 20.10.2019.

I magistar Zdenko Padjen podnio kandidaturu za Predsjednika HSLSa. Predložio ga grad Zagreb i varaždinska županija. Veća danima, Padjen se nalazi u Rijeci, gdje igra na jakom šah turniru, MEMORIJAL EGIDIO PARIZ. DEVIZA Magistra Padjena jest, da je svaka ppobjedada Katića ili njega, vrijedna, HSLSa, a ne da nam Kosor naređuje da će predsjednik biti Dario Hrčak iz Bjelovara, a Potpresjednica, dr Borić Poljanec, tek ušla u HSLS i nosila luzersku listu za EU, sa 7 osvojenih glasova u liberalnoj Opatiji,i čak 12 u liberalnom Samoboru'?? https://zpadjen.wordpress.com/.../vlado-gotovac-a-voice.../

VL
DU
Deleted user
09:07 20.10.2019.

Vjerodostojno, glavni tajnik MUP-a zalagat će se za kompetitivno gospodarstvo i društvo koji počivaju na znanju, radu, poduzetničkom duhu... Mogao bi jednako tako postati i glavni savjetnik za razvoj misije na Mars.

VL
DJ
DjD
09:36 20.10.2019.

A di je Hrebak?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.