Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBILI UPUTE
Povratak na članak

Zaraženi slovenski liječnik liječio i Hrvate: Sad su pod epidemiološkim nadzorom

Ministar zdravstva Vili Beroš potvrdio je da su dvoje hrvatskih pacijenata slovenskog liječnika pod epidemiološkim nadzorom

Komentari 2

ZN
znam
21:00 07.03.2020.

Najvaznija stvar je da na svijetu ne postoji strucnjak koji sve zna o Corona virusu (osim onih koji su ga napravili). Postoje znanstvenici koji su specijalizirani za ovo podrucje ali ovo je i za njih nesto novo. Ja sve vise priklanjam misljenu profesora Francis A. Boyle-a da je ovaj virus sintetiziran tj. da nije prenesen sa zivotinja na covjeka. Mnogi doktori savjetuju da se jaca imunoloski sustav jer je on najbolja obrana od bilo kojeg virusa. To se potvrdilo u slucaju Juzne Koreje; gdje ljudi svakodnevno koriste kimchi sto je nesto slicno nasem kiselom zelju. Time imaju jako dobar microbiome, sto je baza dobrog imunoloskog sustava.

VL
Avatar BettyNA98
BettyNA98
19:59 07.03.2020.

Kimberly, 34. bxes.xyz/d962097

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.