Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE GA I DALJE

Zaraženi migrant u Rijeci još nije pronađen

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
07.09.2020.
u 23:38

Kako je navedeno, policijski službenici čuvali su ulaz i izlaz iz klinike za infektivne bolesti, ali zbog epidemioloških mjera nisu mogli biti neposredno uz pacijenta u vrijeme samovoljnog napuštanja bolnice

Migrant zaražen koronavirusom, koji je u ponedjeljak oko 13 sati nakon što mu je u riječkom Kliničkom bolničkom centru potvrđen pozitivan nalaz pobjegao, unatoč opsežnoj potrazi još nije pronađen, potvrdila je večeras riječka policija.

Kako je ranije izvijestio KBC Rijeka, taj strani državljanin je doveden u bolnicu u pratnji policije, kao dio grupe stranih državljana. Na Klinici za infektivne bolesti provedena je indicirana obrada te je utvrđeno kako je pacijent Covid pozitivan, ali bez simptoma i zdravstvenih poteškoća. Nakon što je pobjegao iz bolnice, za njim su tragali policijski službenici u krugu bolnice te okolnom području. 

Kako je navedeno, policijski službenici čuvali su ulaz i izlaz iz klinike za infektivne bolesti, ali zbog epidemioloških mjera nisu mogli biti neposredno uz pacijenta u vrijeme samovoljnog napuštanja bolnice.

U ponedjeljak su na području Primorsko-goranske županije zabilježena tri nova slučaja zaraze koronavirusom, od kojih dva kod migranata. 

>> VIDEO Ivan Đikić: Ne smijemo ignorirati virus. Treba povećati broj cijepljenja protiv gripe

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
23:55 07.09.2020.

Zaraženi migrant u Rijeci još nije pronađen jer luta po balkanu kao svoj sa svojim Covid-19 na tuđem.

DO
domolub
07:32 08.09.2020.

neki dan pobijego osudenik, danas Migrant.jaoooo jadna nasa Murija

BE
berija
00:57 08.09.2020.

Možda je otišao u Svetvinčent. Tamo se diče natpisom "refugees welcome".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije