Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mjere opreza

Zaraženi brat blizanac radi u HEP-u. 15-ak kolega obaviješteno da ne dolaze na posao

Zaraženi brat blizanac radi u HEP-u. 15-ak kolega obaviješteno da ne dolaze na posao
Foto: Pixsell
1/6
26.02.2020.
u 10:30

Na lokaciji u Ulici grada Vukovara 37 poduzete su i nadalje se poduzimaju mjere radi zaštite sigurnosti i zdravlja zaposlenika HEP-a i službenih posjetitelja, a prema uputama Nacionalnog kriznog stožera, kazali su iz HEP-a

Ministar zdravstva Vili Beroš potvrdio je da je brat mladića koji je zaražen također pozitivan na koronavirus. Iz HEP-a su potvrdili da je riječ o njihovu zaposleniku te da je 15-ak zaposlenika, za koje se pretpostavlja da su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim, obaviješteno da ne dolaze na posao ili su vraćeni s posla.

Iz HEP-a su potvrdili da je zaražen njihov zaposlenik. 

"Možemo potvrditi da je jedna od osoba kod koje je potvrđena zaraza koronavirusom zaposlenik s radnim mjestom na lokaciji sjedišta HEP grupe u Zagrebu. Taj zaposlenik još jučer nije bio na poslu, a danas je 15-ak zaposlenika, za koje se pretpostavlja da su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim, obaviješteno da ne dolaze na posao ili su vraćeni s posla.

Na lokaciji u Ulici grada Vukovara 37 poduzete su i nadalje se poduzimaju mjere radi zaštite sigurnosti i zdravlja zaposlenika HEP-a i službenih posjetitelja, a prema uputama Nacionalnog kriznog stožera. Ovlaštene službe HEP-a osiguravaju uvjete za integritet radnih procesa u HEP-u koji su važni za funkcioniranje elektroenergetskog sustava RH te su u kontaktu s Nacionalnim kriznim stožerom radi pravodobnog izvješćivanja o razvoju situacije i eventualnih donošenja novih mjera", priopćili su iz HEP-a.

Video: Đikić: Evo što trebate činiti kod pojave koronavirusa

Ključne riječi

Komentara 25

BR
Brandfackel2
10:36 26.02.2020.

Gdje je nestao dr Pernar?! On i njegovi veleumni birači sa lakoćom bi rješili problem koronavirusa... Imenujte ga za ministra zdravstva!

Avatar babinjak1984
babinjak1984
10:38 26.02.2020.

Od obične gripe i njenih posljedica ljudi svakodnevno umiru..

Avatar Zbregov
Zbregov
10:59 26.02.2020.

prema svemu sudeći ovo je ko obična gripa, samo mediji dižu potenciju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije