Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinica
Povratak na članak

Zaražen svećenik, mještani pozvani da se jave epidemiolozima

Predsjednik Stožera CZ-a općine Vinice Miroslav Kelemenić i načelnik Marijan Kostanjevac pozivaju mještane na pojačani oprez i potrebu pridržavanja pojačanih epidemioloških mjera u naredna dva tjedna, odnosno do smirivanja epidemiološke situacije.

Komentari 12

DU
Deleted user
07:30 28.08.2020.

Zatvoriti Crkve kao i teretane i noćne klubove!!!!!!

VL
DM
drazen.muhvic
06:04 28.08.2020.

U ovom slučaju najugroženiji su mali ministranti...

VL
MO
montrose
23:40 27.08.2020.

Zatvaraj te Crkve , inace ce biti tesko

VL
WE
weAreCro
23:14 27.08.2020.

Polako koronica prodire u svaku ustanovu, jedino što je čudno zazire od trgovina prehranom, kao da ih se boji. Mislim očita je fobija od kasijerki i prodavačica, a ako nije to ne znam šta je posrijedi, stvarno nema šanse natjerati koronu u dućan pa sve i da pošalješ sto zaraženih unutra neće se ništa desiti. Zamislite od početka plandemije niti u jednoj trgovini u svijetu nije zabilježen niti jedan slučaj zaraze osoblja. Da li onima koji misle svojom glavom to ista govori?

VL
WE
weAreCro
14:26 28.08.2020.

@bimbopus- da, razmišljam svojom glavom ali ne bih rekao da sam jedini, većina ljudi razmišlja svojom glavom a vi ste očito u neslavno manjini. Educiramo se i citam međunarodne časopise i radove na temi korone na pet različitih jezika i smatram se prilično informiranim po pitanju plandemije te mi zdrav razum pomaže da nisam ovca poput vas. Vi slobodno slušajte upute nerelevantnog placenickog i neustavno tijela, vama omiljenog stožera a u 20:00 izađete na balkon i aplaudirajte 👏👏👏👏👏 do jutra ako želite, pustite nas koji mislimo svojom glavom da živimo jer vi ste ionako svoje živote izgubili poklonivsi svoju slobodu i razum vašem stožeru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.