Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZARADIO PRIJAVU

Zaražen koronavirusom otišao do radnog mjesta kako bi se informirao o poslu

Obavijest o obaveznom nošenju maske za lice
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
16.12.2020.
u 12:05

- Na taj način doveo je u opasnost od širenja zarazne bolesti one s kojima je bio u kontaktu, odnosno zaposlenike ili druge građane zatečene u toj instituciji, izvijestila je policija

Iako smo iz dana u dan preplavljeni informacijama o koronavirusu svako malo se iznenadimo postupcima dijela sugrađana, a prije svih onih koji su završili u samoizolaciji ili su pak na liječenju jer su pozitivni na koronavirus. Jedan takav slučaj zabilježen je 6. prosinca kada je 59-godišnjak, koji je bio pozitivan na Covid-19 i epidemiolozi su mu odredili liječenje kući, otišao do institucije u kojoj radi kako bi se informirao o svome poslu.

PU Vukovarsko – srijemske izvijestila je kako su 15. prosinca proveli kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Širenje i prenošenje zarazne bolesti“.

- Na taj način doveo je u opasnost od širenja zarazne bolesti one s kojima je bio u kontaktu, odnosno zaposlenike ili druge građane zatečene u toj instituciji, izvijestila je policija.

U protekla 24 sata, na području PU vukovarsko-srijemske, proveden je ukupno 171 nadzor pridržavanja mjera propisanih Odlukom Stožera civilne zaštite RH u različitim objektima (ugostiteljski objekti, noćni klubovi, prodavaonice i dr.), a nije bilo utvrđenih kršenja. U tih 24 sata utvrđeno je sedam kršenja mjere samoizolacije, o čemu su podnijeta nadležna izvješća.

 

>> VEČERNJI TV Josip Aladrović: Rad je obustavljen za 85.000 radnika, svi će oni dobiti potpore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije