Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izmišljene priče
Povratak na članak

Ličanin zaradio prekršajnu prijavu jer je širio laži o migrantima: 'Udarili su me kolcem'

Muškarac je jednoj televizijskoj kući, svojem poslodavcu, te na svom facebook profilu, ispričao da su ga migranti koje je snimao i prijavio fizički napali i udarili kolcem po tijelu

Komentari 57

Avatar navijač
navijač
16:53 08.11.2018.

Koliko laži objave mediji u Hrvatskoj i kad je netko zbog toga kažnjen? Ovo je poruka stanovništvu da šuti. Kome vi mažete oči?

VL
Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
16:57 08.11.2018.

Možete mi prodavat maglu, ali nećete mi ju prodat. Ja ću vam nabrojat razloge zašto nam ne vjerujem, a vi brišite ako hoćete .... 1. Većina pravih izbeglica ide do najbliže "sigurne" teritorije, čak i u istoj državi. 2. Prave e izbeglice ne putuju nekoliko kilometara, kad imaju pedeset bližih država u kojima se ne ratuje. 3. Prave izbeglice idu u države u okruženju. (U okruženju Sirije je petnaestak država od toga pet-šest njih koje su od jedne najbogatijih na svetu.) 4. Prave izbeglice ne prave demonstracije. 5. Prave izbeglice ne probijaju kordone policije i ne sukobljavaju se sa njima u stranim državama. 6. Prave izbeglice ne demoliraju objekte i vozila u prolasku kroz druge države. 7. Prave izbeglice ne pljačkaju i ne napadaju domicilno stanovništvo. 8. Prave izbeglice idu u države sličnog mentaliteta i kulture. 9. Prave izbeglice su u devedeset posto slučajeva žene, deca i starci, a ne devedeset posto vojno sposobnih muškarca. 10. Prave izbeglice ne odbijaju humanitarnu pomoć, hranu, vodu. 11. Pravim izbeglicama nije cilj država na drugom kraju sveta gde je najveća socijalna pomoć. 12. Prave izbeglice ne skrivaju identitet i ne spaljuju svoje otiske. 13. Prave izbeglice nemaju lažne dokumente. 14. Prave izbeglice su sretne ako imaju krov nad glavom i što pojesti. 15. Prave izbeglice poštuju zakone država u kojima se nalaze. 16. Prave izbeglice se ne ponašaju kao oni od kojih su protjerani. Pametnom dosta..razlika izmedju MIGRANTA i IZBJEGLICE je jako velika.

VL
Avatar ivo587
ivo587
16:37 08.11.2018.

hoho proradila udbaška jugocenzura...rekso sam ja davno ak imaš profil mora biti fejkni ne fikdnu liniju od interneta na ime. U crnim vremenima cenzure živimo.

VL
WE
weAreCro
16:45 08.11.2018.

Hahaha a tko ce kazniti javne tv kuce i pisane medije za ciljano sirenje lazi i trovanje javnosti netocnim informacijama.

VL
DU
Deleted user
16:55 08.11.2018.

A dok su migranti blokirali granicni prijelaz koga su onda kaznili po meni je to bio napad na SUVERENITET NE HRVATSKU onda su ih nekoliko dana molili a ne uhitili i vratili doma i jos kako neki zakon moze bez procedure da stupi na snagu iste minute neko tu muti jaja

VL
DO
dopizdilomi
16:58 08.11.2018.

Da li će te tako kažnjavati političare, gradonačelnike, saborske zastupnike, predsjednike i druge koji su lagali, širili i obečavali neistine u kampanjama.

VL
DU
Deleted user
17:03 08.11.2018.

Da vi dobijete prekrsajnu svaki put kad lazete, bankrotirali bi vec odavno.

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
16:53 08.11.2018.

mediji i Soroš su u čitavom svijetu postali veliki predmet sprdnje

VL
CV
cvikcange
17:02 08.11.2018.

Kako nema napada od strane migranata? Ako su isti na teritoriju RH, a ilegalci su, to nije napad? 'Ajd uđite, dragi novinari, u Austriju, Australiju, Amerike obje, Argentinu, ma gdjegod bez vize i legitimacije. Javite kako ste i gdje završili.

VL
DU
Deleted user
16:59 08.11.2018.

Evo sad će moći razni kvazi humanitarci biti sretni jer se njihove migrante progoni nepravedno......ahahahaha.....kad vam napadnu opet neku žensku shvatiti ćete da su ono što jesu - muljatori sa novim mobitelima i hrpom para kod sebe u invaziji na Europu....us

VL
DU
Deleted user
17:02 08.11.2018.

Premda je moguće da je lagao činjenica je da ni policija ne može 100% tvrditi da je lagao. S druge strane odakle sad pravo poiciji i drugima reći: "Navodno, muškarac se napio i nije došao na vrijeme na posao, paa je izmislio napad migranata ili nije imao nikakvih ozljeda na tijelu, niti medicinsku dokumentaciju koja bi to potvrdila." Što nije i to širenje lažnih vijesti ako za njih nema čvrstog dokaza, a nema jer nebi napisali "navodno".

VL
Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
17:19 08.11.2018.

Neznam što se točno dogodilo gospodinu u lici, ali eto snimio ih je, dakle ušli su neovlašteno u hrvatsku. Pa sad jel on zbog toga kriv, dok recimo todorić sad ide kući, neznam. Pravo i pravda. Drugo, glede tih ljudi koji migriraju: kažu da ih ej velika većina trenutno iz pakistana. A znamo kako su oni jel napredan i miroljubiv narod po tome što rade ženi kršćanki koja se usudila piti iz čaše koju korise muslimanke. Smrtna kazna. Otvorene i javne prijetnje smrću obitelji, advokatu žene i što je najluđe, sucima vrhovnog suda koji su rekli da to možda ipak nije blasfemija za smrtnu kaznu.

VL
OK
okolo
17:29 08.11.2018.

ustavni sudac je silovao jednu muslimanku....besnavesna je ponavljala...pokazalo se laž ..tisuce djece se pokrštava,.tvrdio je jedan narodni zastupnik..pokazalo se laž ..ekslploziv pred židovskom opcinom, postavili hrvati..opet laž ..tito je fušario..laž, laž kao male majmune nas...jelte ..isti do kad?

VL
DU
Deleted user
16:51 08.11.2018.

Uvek si mi bio sumnjiv @rlando alias @Milan Tepić

VL
LO
lojtra2
18:36 08.11.2018.

Znači, protiv ovoga tužba jer ne može dokazati a protiv onoga koji je izmislio da mu je nestalo dijete na području RH da bi je prošao - ništa? Nestanak djeteta svakog normalnog građana uzbuđuje puno više od nekakve lovačke priče!

VL
KR
Krotila
16:48 08.11.2018.

Ličanin je svjesno i odgovorno ispričao što mU se desilo,time je skrenio pažnjU da mi uistinU živimo U opasnosti od najezde muslimanske agresije,braćo Hrvati latite se orUžja,Teritorijalna Obrana mora ponovo da profunkcijoniše.

VL
PR
prtlje
22:26 08.11.2018.

...ne mogu vjerovati sto citam.... soros ce nam zavezati gubicu...ni za silovanje ih se nece smjet prijaviti.... braco ovo je kraj.. i hrvatske i krscanstva...

VL
AB
abendblatt
22:02 08.11.2018.

Kad ce poceti prijave i kaznjavanje novinara i medija zbog svijesnog sirenja lazi i obmanjivanja javnosti???

VL
TT
TTjac
19:32 08.11.2018.

Treba organizirati naoružane dragovoljačke straže, jer policija ništa ne radi i još laže. Migranti su navodno silovali čak i Markićku i Zekanovića odjednom, ali ih je sram prijaviti da se bagra ljevičarska ne bi naslađivala. Postoji i video.

VL
DU
Deleted user
16:38 08.11.2018.

Hajd da je rekao da se s njima rukovao po lički, pa i nekako, ali ovako govoriti....

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.