Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon ubojstva supruge

Optužnica protiv Damira Matana – za teško ubojstvo, nasilje u obitelji i ilegalno držanje oružja

damir matan
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
19.01.2016.
u 14:29

Nakon liječenja u bolnici u Zagrebu nakon neuspjelog pokušaja samoubojstva, liječio se u zatvorskoj bolnici gdje je do sada tijekom istrage nekoliko puta ispitan i gdje čeka dolazak u karlovački zatvor.

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu podiglo je optužnicu protiv Damira Matana (54) koji je lanjskog srpnja u obiteljskom domu u naselju Drežnik, nakon što ju je u svađi tukao, ubio suprugu Snježanu, te pokušao presuditi i sebi.

Optužnica ga tereti za ubojstvo supruge, ali i za nasilje u obitelji, jer je tijekom braka u više navrata psihički i fizički maltretirao suprugu. Odgovarat će i što je tragičnog dana tukao i tjelesne ozljede zadao i punici. Matan je, utvrdila je istraga, osim puške kojom je ubio suprugum, ilegalno posjedovao još oružja i streljiva, zbog čega će također odgovarati.

Nakon liječenja u bolnici u Zagrebu nakon neuspjelog pokušaja samoubojstva, liječio se u zatvorskoj bolnici gdje je do sada tijekom istrage nekoliko puta ispitan i gdje čeka dolazak u karlovački zatvor.  

>> Muškarca koji je ubio suprugu priključili na respirator: Prošao operaciju rekonstrukcije lica!

Komentara 1

SC
schwertransport
15:19 19.01.2016.

Za punicu bi ga trebali oslobodit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije