Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomažu napuštenima

Zara i Alf su nerazdvojni, a osam godina njihov dom je sklonište

Foto: Privatni album
1/2
04.04.2019.
u 13:04

Žive u azilu udruge Vau Vau u Predavcu, a sve informacije o njima možete dobiti od volontera na mobitel 091/59-44-857

Zara i Alf već osam godina dijele boks u skloništu udruge Vau Vau u Predavcu. Nikada ih nisu pokušali razdvojiti, a njihova veza toliko je jaka da kad razmišljaju o udomljavanju volonteri prvo ističu – njih dvoje moraju ostati zajedno.

– Zara ima tumor i uskoro je čeka operacija. Nadamo se da je dobroćudan jer bojimo se i pomisliti što bi Alf bez nje – kažu nam volonteri. Oba psa imaju deset godina, ali su i dalje vrlo aktivni. Vole šetnje i lajna im nije nikakav problem. Umiljati su, privrženi ljudima, ali ne vole druge pse iz azila pa često uz svog boksa laju na njih.

Za ostale informacije, kako im možete pomoći ili ih udomiti, nazovite 091/59-44-857.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dumen
Dumen
15:29 04.04.2019.

Najbolje za ljubimca uzeti mladog psa. Tko zna kako su ove đukele odgojene ili bolesne, nije ih bivši vlasnik odbacio bez razloga ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije