Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA

Zaprijetio samoubojstvom, pa se nakon 3 sata vratio kući

potraga
Dragutin Šantoši
09.06.2010.
u 23:44

Suprug i supruga ostali bez posla, pa nemaju novca za uzdržavanje maloljetne djece.

ORAHOVICA  - U trenutku psihičkog rastrojstva danas oko 17 sati četrdesetdvogodišnji muškarac napustio je obiteljsku kuću u Orahovici uz prijetnju supruzi da će se ubiti, te je, sa 'štrikom' u ruci nestao u nepoznatom pravcu.

Obitelj je slučaj dojavila policiji, pa je odmah organizirana potraga za nestalim u kojoj su sudjelovali policajci i orahovički vatrogasci.

Dok su policajci i vatrogasci tragali po okolnim šumama i poljima za nestalim četrdesetdvogodišnji muškarac vratio se oko 20,30 sati sam svojoj obiteljskoj kući.

Doznajemo da se obitelj nalazi u teškoj financijskoj situaciji, jer su i suprug i supruga ostali bez posla, pa nemaju novca za uzdržavanje maloljetne djece.

Komentara 3

KA
karlovcankica
00:38 10.06.2010.

stvarno zalosno..ali kad su vec dosli do ubijanja..neka bar ubiju one odgovorne za tu situaciju..a zna se dobro tko su ti...

OB
-obrisani-
11:13 10.06.2010.

ANATOMISLAV..i ti češ uskoro na psihijatriju...več sad si ozbiljno bolestan...

DI
dr-ivek
01:42 10.06.2010.

pa novinari dajte nekakav broj žiro računa ili nešto !!! moramo im pomoći bilo kako ! pa makar skupili i 100 kuna pobogu !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije