Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽAR KOD KRIŽEVACA

Zapovjednik DVD-a zatekao mrtvog oca u izgorjeloj kući: Jurio sam kad su mi javili

Veliki požar izbio u tvornici stolarije i drvne prerade u Valpovu
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/2
12.05.2021.
u 23:08

Oca Stjepana (74) pronašli su u sobi pokraj kreveta, dok su tijelo njegove partnerice Katice (54) pronašli u kupaonici

Dojavu o požaru u Dropkovcu oko 6 sati dobio je zapovjednik tamošnjeg DVD-a Slađan Šatvar, no isprva se mislilo da je do požara došlo u Tvornici pogrebne opreme. Kako je bio u izolaciji, Šatvar je javio zamjenicima da gori skladište, da bi mu oni ubrzo javili da se ipak radi o kući njegovih roditelja

- Ništa mi drugo nije preostalo nego da se što brže spremim i odem do očeve kuće u kojoj je živio s jednom ženom kako bi im pokušao spasiti živote, jer najbolje poznajem raspored prostorija i gdje se što nalazi, kazao je zapovjednik za 24 sata koji živi 700-tinjak metara od kuće roditelja, no ipak im nije bilo spasa. 

Oca Stjepana (74) pronašli su u sobi pokraj kreveta, dok su tijelo njegove partnerice Katice (54) pronašli u kupaonici. Pretpostavlja se da su se ugušili od dima koji se, prema pričama mještana, uzdigao do neba. 

Policija je u međuvremenu utvrdila su uzrok požara bile neispravne električne instalacije, a točan uzrok smrti znat će se nakon obdukcije para na patologiji Opće bolnice u Bjelovaru. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije