Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATE LUKIĆ

Zapovjednik Civilne zaštite Zadarske: Istina je. Ja sam platio Berošev dug za kavu i ostavio napojnicu

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
14.06.2021.
u 07:24

Iako je račun za dvije kave u kafiću na Narodnom trgu u Zadru iznosio 22 kune, svjedoci govore kako je Beroš bacio na stol 20 kuna i ljutito otišao

Nakon što je ministar zdravstva Vili Beroš na društvenim mrežama javno obznanio da je otišao iz 'jednog jadranskog kafića' zato što konobarica nije nosila masku, izašla je informacija da tijekom tog odlaska Beroš nije podmirio račun. Iako on to demantira, tu je informaciju potvrdio i zapovjednik zadarske Civilne zaštite Mate Lukić

Iako je račun za dvije kave u kafiću na Narodnom trgu u Zadru iznosio 22 kune, svjedoci govore kako je Beroš bacio na stol 20 kuna i ljutito otišao, prenosi Kalelargainfo. Šef Stožera civilne zaštite Zadarske županije Šime Vicković odmah je poslao tim sa zapovjednikom Matom Lukićem kako bi provjerili okolnosti, no oni nisu utvrdili ništa protivno mjerama. 

- Obavili smo nadzor, osoblje ugostiteljskog objekta nosilo je maske, a djelatnica koja je poslužila ministra ima urednu liječničku dokumentaciju da zbog zdravstvenih razloga ne treba nositi masku. Ima respiratorne probleme. Ostalih pet djelatnika poštivalo je epidemiološke mjere, kazao je Lukić te potvrdio da je platio preostale dvije kune. 

- Istina je, platio sam preostale dvije kune i ostavio napojnicu umjesto ministra. Ostao je dužan, pa su konobarice bile u strahu da će ih kazniti inspekcija, nadodao je. 

VIDEO Na Korčuli snimljen morski pas u plićaku: "Ovo je ostvarenje najgorih noćnih mora"

Ključne riječi

Komentara 34

IN
inot
07:57 14.06.2021.

Aaahahahaha kakva lažovčina od "ministra"....fujpljuc

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
08:46 14.06.2021.

Konobari, pamet na razini amebe. Ne nose maske, kasnije će biti kmečanje na nas račun da im sjedaju plaće iz proračuna jer nema turista.

DO
Domumom
11:27 14.06.2021.

Odmah je otišao, a ipak je popio kavu. Vjerojatno nije imao više od 20 kn pa je pokušao na galamu da ušićari besplatnu kavu. Žalosno a ništa čudno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije