Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potkradala

Zaposlenica iz sefa trgovine Konzuma 'izvukla' 232.000 kuna

novac
Ilustracija: Davor Puklavec/PIXSELL
17.10.2014.
u 14:58

Ona je od 2011. pa sve do srpnja ove godine prilikom primopredaje novaca gotovo svaki puta za sebe zadržala dio novca

Čak 232.000 kuna iz sefa jedne trgovine Konzuma ‘izvukla’ je 45-godišnja V.L., inače i sama zaposlenica te trgovine.

Ona je od 2011. pa sve do srpnja ove godine prilikom primopredaje novaca gotovo svaki puta za sebe zadržala dio novca. Policija je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja podigla kaznenu prijavu zbog pronevjere.

>> Uhićen 53-godišni poduzetnik zbog neistinitih potraživanja u iznosu od 150.000 kuna

Ključne riječi

Komentara 2

LA
larala
15:20 17.10.2014.

možda si je žena samo uzela pošteno zarađen novac jer opce poznato je da trgovci rade sate i sate prekovremenih koji im nikada ne budu placeni...samo, u tom slucaju, u ovoj državi, kad je oštecen mali covjek policija ne pokrecece kaznene prijave...

DU
Deleted user
16:54 17.10.2014.

Krasno. Pravosudnom sustavu uspjelo je uhvatiti nekoga tko krade u Hrvatskoj?! Čudo jedno. Je da to nije netko od lopova od kalibra kao neki fini, zgodni, ušminkani, dobrostojeći, ali ipak, ...krao je pa se računa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije