Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
likvidiran čelnik Haitija
Povratak na članak

Započinjali su svjetske ratove, prouzročili ustavne krize... a onda su zamrli, sve do 2021. godine

Haićanskog predsjednika Jovenela Moïsea ubila je skupina plaćenika u kojoj je bilo i stranaca, a ne zna se tko je bio naručitelj likvidacije, što je i čest slučaj kad su posrijedi politički atentati

Komentari 6

XA
xaron
23:39 21.07.2021.

…nezna se ko su naručitelji…Pa nije baš tako.

VL
VE
Ventilator2
19:40 21.07.2021.

Zamrli su, sve dok pred svjetskim močnicima nisu pokleknuli i odbili cijepiti svoje stanovništvo

VL
PC
Pacta_Conventa
01:43 22.07.2021.

Atentat su organizirali ona dva lika iz Aje to crtica , u zemlju gdje zive crnci koji pricaju francuski , poslali su bijele atentatore koji pricaju spanjolski , stvarno , pametno , inace francuski se govori u Nigeru Senegalu Kongu Ruandi Mali, ..plus par milijuna crnaca u Belgiji i Francuskoj ....

VL
Avatar Naravno
Naravno
19:22 21.07.2021.

Hibridni rat koji Evropa usmerava protiv Belorusije, Rusije i Kine može dovesti do trećeg svetskog rata.Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da hibridni rat koji Evropa usmerava protiv Minska, Rusije i Kine može dovesti do trećeg svetskog rata. “Evropljani, kojii usmeravaju hibridni rat protiv nas, Rusije pa čak i Kine, ne samo da stvaraju žarište snažne napetosti, nego i podstiču na treći svetski rat”. On je istakao da pod Evropljanima podrazumeva isključivo “sumanute političare” evropskih zemalja, a ne njihove narode. Prema mišljenju Lukašenka, razlog takvog ponašanja Evrope je to što države nisu samostalne u svojoj politici i nalaze se u kolonijalnoj zavisnosti od Sjedinjenih Američkih Država. “Odnosi SAD i zemalja zapadne Evrope su odnosi metropole i kolonije”, ocenio je Lukašenko, navodeći kao primer nedavni incident sa špijuniranjem evropskih lidera od 2012. do 2014. godine od Agencije za nacionalnu bezbednost SAD, uz učešće Danske. Tokom intervjua Lukašenko je rekao da je kolektivni Zapad doživeo neuspeh kada je reč o sprovođenju “obojene revolucije” u Belorusiji.

VL
SI
sisavac
12:27 22.07.2021.

haitijem drma amerika, desetljećima ona postavlja i miče predsjednike. predsjednik haitija nije potvrđen sve dok nije iz amerike stiglo odobrenje, provjerite kolko i koga se čekalo nakon izbora. pojma nemate o 'haitiju'. otkad su je napustili kolonizatori, nikad nije bila samostalna, uvijek u nečijim šapama. jadni ljudi, a žive u raju.

VL
Avatar nisam rekao
nisam rekao
12:19 22.07.2021.

AMERIKA, ZEMLJA BEZAKONJA: Lopovi opušteno išetali sa ukradenim stvarima iz radnje, prema novom zakonu niko im ne može ništa.Novi član zakona izjednačio je krađu sa nepropisnim parkiranjem. Bezakonje zavladalo Los Anđelesom. Sandoz je policijski veteran i za ovaj čin krivi takozvani "Predlog 47" zakona na osnovu koga su smanjene zatvorske kazne za određena nenasilna krivična dela poput krađe. "Ako ih uhvate, verovatno će dobiti kaznu koja će biti slična kazni za nepropisno parkiranje", rekla je Sandoz.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.