Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati od ranije

Zaplijenjeno 2,6 kilograma speeda, u akciji uhićene četiri osobe

droga (1)
Ivana Ivanović/Pixsell
17.11.2011.
u 13:06

Uz speed zaplijenjeni su i ecstasy i marihuana, a vrijednost droge procjenjuje se na više od 300.000 kuna

Zadarska policija uhitila je četiri osobe sa zadarskog i splitskog područja koje sumnjiči da su preprodavali amfetamin i ecstasy na području Zadra i Splita, a tijekom akcije zaplijenjeno je ukupno 2,6 kilograma amfetamina, 994 tableta ecstasy te 1,5 grama marihuane. Vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje se na više od 300.000 kuna.

Svemu je prethodila akcija s početka kolovoza kada je policija u Šopotu u automobilu 29-godišnjaka iz Splita pronašla četiri pakiranja amfetamina u količini od dva i pol kilograma. Tada su utvrdili da je tu drogu 35-godišnjak iz Splita nabavio radi preprodaje na splitskom tržištu te je potom ustupio 36-godišnjaku iz Kaštela radi daljnje distribucije. Taj je 36-godišnjak za preprodaju angažirao 29-godišnjeg kurira.

– U nastavku istraživanja jučer je u Pakoštanama pretražena kuća u kojoj boravi 35-godišnjak, a kod kojeg je pronađeno 980 tableta ecstasyja i 1,5 g marihuane te pištolj, streljivo i digitalna vaga. Pretražena je i kuća koju koristi 34-godišnjak s biogradskog područja, kod kojeg je pronađeno 23 grama amfetamina i 14 tableta ecstasyja. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 35-godišnjak, 36-godišnjak i 34-godišnjak bit će privedeni županijskom državnom odvjetniku na ispitivanje uz kaznenu prijavu zbog zloporabe opojnih droga – istakao je Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske.

Svi uhićeni sa splitskog područja otprije su poznati policiji po zloporabi droga.

Komentara 1

Avatar sultan46
sultan46
13:15 17.11.2011.

A spidi konzales vec godinama seta po ekranima tv-a i njega niko nece da uhiti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije