Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija carine

Zaplijenjeni numizmatički novac i umjetničke slike donirali Muzeju Slavonije

numizmatika
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
09.03.2015.
u 15:21

Klinički bolnički centar Osijek dobio je automobil BMW X5, KBC Split Volkswagen Golf iz 2012. godine, a Klinička bolnica "Merkur" Volkswagen Phaeton

Numizmatički novac i novčanice, umjetničke slike i nedovršene slike donirala je Carina Numizmatičkom odjelu Muzeja Slavonije Osijek. To je samo dio doniranih predmeta koje je Carina dodijelila nakon što ih je oduzela u carinskim prekršajima.

Oduzetu robu Carina je dodijelila u humanitarne svrhe.

Osim odjeće, obuće, namještaja, alata, bijele tehnike, građevinskog materijala, dječjih igračaka i drugih predmeta koje su donirali raznim domovima, udrugama, Crvenom križu i sl., Carina je donirala i skupocjene automobile hrvatskim bolnicama.

Klinički bolnički centar Osijek dobio je tako automobil BMW X5, KBC Split Volkswagen Golf iz 2012. godine, a Klinička bolnica "Merkur" Volkswagen Phaeton.

>> Mitrovićeva jahta plaćena 10 mil. eura, prodaje se za 10 mil. kuna

Komentara 2

RI
rikavac
18:15 09.03.2015.

trebalo je prvo obavijestit Sanadera o slikama i umjetninama mozda je covjek mogao sta kupit pa da se kolko bilo naplati ono sto je ukrao.

BA
bajo2
21:04 09.03.2015.

u drugim zemljama se to prodaje na javnim licitacijama!mislim samo da se zna cist racun,a ne da nestaje roba kako ko hoce!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije