Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždinska policija

Zaplijenili nezapamćenu količinu pušaka, pištolja i bombi

oružje
Ilustracija: Goran Kovacic/PIXSELL
05.01.2015.
u 17:16

Ne žele odavati više detalja ove akcije do srijede ujutro, kad će arsenal pokazati javnosti u sjedištu policije u Milčetićevoj ulici u Varaždinu

Policija je na području Varaždinske županije pronašla veliku količinu pušaka, pištolja, bombi i drugog automatskog i poluautomatskog oružja te eksplozivnih naprava.

Neslužbeno, u varaždinskoj policiji kažu kako ne pamte takvu zapljenu oružja.

- Policijski službenici proveli su kriminalističko istraživanje i pronađena je doista velika količina oružja – kaže Matko Murić iz Policijske uprave varaždinske te dodaje kako će oružje javnosti pokazati u srijedu ujutro, u svome sjedištu u Milčetićevoj ulici u Varaždinu.

U policiji do tad ne žele otkrivati dodatne detalje o cijeloj priči, kao niti na području kojega grada ili općine je zapljena provedena. No napominju kako je djelo svrstano u domenu organiziranog kriminaliteta. Naime, zbog količine oružja nikako se ne može povezivati s akcijom Manje oružja, manje tragedija, pojašnjava Murić.

>> Našao automatsku pušku, sakrio je pa ga uhitila policija

Komentara 8

DU
Deleted user
17:56 05.01.2015.

Razumijem da netko zadrži svoju ratnu pušku, ali desetak takvih pušaka, to već ne razumijem...

RA
rafaell
21:11 05.01.2015.

opet razoružavanje Hrvata,umjesto da kopaju i stiskaju abolirane da kažu di su zakopali svoj arsenal namjenjen protiv nas,pa da imam tisuće nuklearki nebih im dao,čuvajte i nabavljajte oružje i većeg kalibra trebat će nam brzo

Avatar tajar
tajar
20:26 05.01.2015.

U naslovu stoji "nezapamćena", a u tekstu, samo "velika" količina, te na fotki vidimo nekoliko cijevi i streljiva, pa se iz toga ne može zaključiti o čemu se tu, zapravo, radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije