Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijetka situacija

Zapanjujući trenutak pod vodom: Ronilac u čudu gledao tko pliva iznad njega

morski pas
Foto: Screenshot Facebook
1/2
28.03.2018.
u 11:14

Nevjerojatan prizor snimljen je u oceanu kraj Morning Peninsula u australskoj državi Victoriji

Nevjerojatan prizor snimljen je u oceanu kraj Morning Peninsula u australskoj državi Victoriji gdje je velika bijela psina prošla nekoliko metara iznad ronioca.

Zastrašujući video objavljen je jučer na Facebook stranici RedBoats.com.au, odnosno na stranici turističke agencije za obilazak poluotoka Portsea.

– Koliko je graciozna ova velika bijela psina. Ne pokazuje nikakvo prijeteće ponašanje, ovo je doista rijedak susret na kojem mnogi zavide – napisali su u opisu videa koji je pregledan više od 110 tisuća puta.

Kao što se vidi, opasna riba pliva iznad ronioca kao da on uopće nije ondje, a on je zapanjujući trenutak snimio kamerom.

 

Komentara 3

GO
goronja
18:49 28.03.2018.

ništa se ne vidi, crni ekran

DH
dalibor.hren
21:28 28.03.2018.

A koga je očekival, Svetog Petra?

Avatar maxist
maxist
17:25 29.03.2018.

Fascinantni su likovi koji rone i isplahutavaju se u najopasnijim morima ko da su u bazenu......šteta jedino da ga nije šlopil po jajima ili probal hraniti s crvićem......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije