Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTETA OD 50 TISUĆA KN

Zapaljen još jedan automobil u Zagrebu. Očajan vlasnik: 'Auto je bio izgoren kao čik'

Zapaljen automobil/ ilustracija
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/4
10.12.2019.
u 11:54

– Očevid je pokazao da je nepoznati počinitelj najvjerojatnije otvorenim plamenom namjerno zapalio ukradeni automobil. Materijalna šteta iznosi oko 50.000 kuna – rekli su iz policije.

Zagrebačka policija pronašla je zapaljeni Mercedes E-300 u ponedjeljak oko 7:30 kod Domovinskog mosta na Peščenici. Automobil je bio ukraden u noći s četvrtka na petak.

– U četvrtak oko 22.00 sata parkirao sam automobil u Vukovarskoj ulici. Obrtnik sam i tamo trenutačno uređujem poslovni prostor. Doma sam otišao poslovnim kombijem, a kad sam se ujutro vratio po automobil, nije ga više bilo – ispričao je vlasnik za 24sata koji je odmah kontaktirao policiju i prijavio krađu. 

Policija ga je nazvala u ponedjeljak ujutro kako bi ga obavijestila da su pronašli njegov automobil – potpuno spaljen. 

– Bio sam u potpunom šoku. Nisam uopće mogao vjerovati što vidim, auto je bio izgoren kao čik. To što sam vidio mogu napraviti samo huligani. Bilo bi mi čak i jasno da je neki mladić htio biti frajer pa se provozati Mercedesom po gradu, ali ovo je stvarno užasno. Pa tko to radi? – ispričao je vlasnik koji ne zna zašto bi netko ukrao njegov automobil. 

Njegova pretpostavka bila je da je netko htio automobil iskoristiti za neko drugo kazneno djelo, međutim policija je isključila tu opciju. 

– Očevid je pokazao da je nepoznati počinitelj najvjerojatnije otvorenim plamenom namjerno zapalio ukradeni automobil. Materijalna šteta iznosi oko 50.000 kuna – rekli su iz policije. 

Kako je vlasnik imao samo osnovno osiguranje, morat će cijelu štetu podmiriti sam. 

Galerija: Opet se zapalio auto u Zagrebu

Zapaljen automobil/ ilustracija Zapaljen automobil/ ilustracija
1/8

Komentara 7

GR
gragakarlovac
14:31 10.12.2019.

Osiguranje skupo u Irskoj ili Americi, a kod nas jako jeftino!? Tako jeftino da frajer sada mora vaditi 50.000kn, u Americi bi platio policu od $1000 na godinu i sve osigurano. Sada če platiti za 7 godina unaprijed po Američkim cijenama.

Avatar navijač
navijač
12:29 10.12.2019.

Tko zna šta se krije iza svih tih paljevina, ne bi baš rekao da je to bez razloga. Svi su pošteni obrtnici i prave se žrtve nekakvih huligana , a svi dobro znamo kakvih sve poslodavaca ima.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
13:06 10.12.2019.

vojsku na granice, kaj ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije