Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Palež

Zapaljen audi A4, a potom se vatra proširila na još dva automobila

bomba
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/7
16.03.2010.
u 11:36

Stanari nisu čuli eksploziju, a i vlasnik je primijetio da mu je vozilo izgorjelo tek kad je krenuo na posao. Među stanovnicima Banfice kolaju priče i sumnje da je riječ o nekakvom privatnom obračunu ili osveti.

Tijekom noći s ponedeljka na utorak između 23 i 1.40 sati na parkiralištu stambene zgrade u Dravskoj ulici u varaždinskom naselju Banfica netko je zapalio audi A4 kojim se koristi F. M. (53) iz Varaždina. Požar se nakon toga proširio na renault clio vlasništvo 30-godišnjakinje, te renault twingo kojim se koristi 26-godišnja vozačica.

Netko je zapalio audi

Policija i vještaci Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja su isključili tehnički uzrok požara, i utvrdili da je netko zapalio audi. Stanari zgrade nisu čuli nikakvu eksploziju, a vlasnik je primijetio da mu je automobil izgorio navodno tek kad je krenuo na posao. Radnici koji rade na zgradi pred kojom je zapaljen auto, potvrdili su da je auto već bio spaljen kada su oni došli na posao. Budući da za sada nije pronađena osoba koja je zapalila vozilo, policija će podnijeti kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost općeopasnom radnjom ili sredstvom protiv nepoznatog počinitelja.

Nitko ništa nije čuo

Stanari su se skupili tijekom očevida, no nitko nije čuo kada je izbio požar. Večina se probudila tek za vrijeme dok su varaždinski vatrogasci gasili požar. Među stanovnicima Banfice kolaju priče i sumnje da je riječ o nekakvom privatnom obračunu ili osveti.

No, prema drugoj verziji moglo bi se raditi i o obijesti huligana koji su slučajno ili namjerno zapalili vozilo. Policija još uvijek utvrđuje okolnosti zbog kojih je došlo do požara i radi na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:12 16.03.2010.

Možda su se parkirali na DTK ?

OB
-obrisani-
08:53 17.03.2010.

Poceo rat klanova. Nastavak slijedi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije