Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANKFURT

Zapalio se kamion na aerodromu, vatra zahvatila i zrakoplov

Foto: Screenshot/YouTube
11.06.2018.
u 11:34

Glasnogovornik aerodroma kazao je kako trenutačno nema informacija o ozlijeđenim osobama

Zrakoplov Star Alliancea zahvatila je vatra nakon što je ispod njega počeo gorjeti kamion. Incident se dogodio na međunarodnom aerodromu u Frankfurtu, javlja Daily Star.

Do požara je došlo kada je kamion vukao zrakoplov na terminal i pritom se zapalio. Vatra je zahvatila 'nos' zrakoplova koji je pocrnio.

Glasnogovornik aerodroma kazao je kako trenutačno nema informacija o ozlijeđenim osobama, a još uvijek nije jasno jesu li se u zrakoplovu nalazili putnici ili članovi osoblja.

Ključne riječi

Komentara 4

SA
sani1
11:56 11.06.2018.

Star Alliance nije avio kompanija! Ovaj avion može pripadati bilo kojoj avio kompaniji koja je dio Star Alliance, recimo Croatia Airlinesu. Daj počnite već jednom provjeravati činjenice o kojima pišete.

DA
dabssa
11:56 11.06.2018.

Zrakoplov ''Star Alliance''. To je grupacija zrakoplovnih kompanija koja uljucuje Air Canada, Lufthansa, Croatia Airlines.....i jos niz drugih. Star Alliance nije zrakoplovna kompanija. Mali detalj, ali eto, kad nece novinar napisati neko drugi mora.

ST
Stipan
13:03 11.06.2018.

Zar aerodrom nije više zračna luka. Čak i Njemci kažu Flughafen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije