Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ivica vranjić

'Žao mi je što se moj istup povezuje s djecom s poteškoćama u razvoju'

Ivica Vranjić
Foto: Ivona Ćuk
20.11.2018.
u 22:16

Svjestan pogrješke koju sam učinio svojim nesmotrenim istupom na izvanrednoj sjednici Županijske skupštine, ovim putem još jednom se ispričavam svima koje sam tom prilikom povrijedio, stoji u priopćenju.

Ivica Vranjić priopćenjem se ispričao zbog izjave koja je zgrozila javnost i sve prisutne na izvanrednoj sjednici bjelovarsko-bilogorske Županijske skupštine.

Vranjić je na sjednici pozvao sve prisutne da se prestanu ponašati kao polaznici V. Osnovne škole. Radi se o školi u Bjelovaru u koju idu djeca s poteškoćama u razvoju.

- Svjestan pogrješke koju sam učinio svojim nesmotrenim istupom na izvanrednoj sjednici Županijske skupštine, ovim putem još jednom se ispričavam svima koje sam tom prilikom povrijedio. Kao što sam rekao i na samoj sjednici, nije mi bila namjera nikoga vrijeđati i zato iskreno žalim zbog svojih riječi. Posebno mi je žao što se moj istup povezuje s djecom s poteškoćama u razvoju jer mi ni u primisli nije bilo dovoditi ih u bilo kakvu vezu s politikom i političkom borbom u Županijskoj skupštini.

Iskreno žalim i što sam svojim istupom dao priliku članovima vladajuće koalicije okupljene oko župana Damira Bajsa da, izvrćući moje riječi, skreću pozornost javnosti s važnih tema zbog kojih je sazvana izvanredna sjednica. Stoga kao moralan čovjek želim spriječiti daljnje negativno eksploatiranje ove teme i zato sam odlučio povući se iz Županijske skupštine - stoji u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
05:33 21.11.2018.

ma baja nemora ti nista biti zao, svi znamo da ima djece s poteskocama u razvoju pa valjda zato i imamo skole za njih nesretnike a to sto se politicari s poteskocama u razvoju skrivaju iza njih to je njihov problem treba pod hitno organizirati zajednicki test za djecu i politicare s poteskocama u razvoju pa da se to rijesi i da vise nesramotimo tu djecu takvim usporedbama, btw. ta djeca su od boga sto za ove druge nebih rekao

AM
ante_maja
23:10 20.11.2018.

ruku na srce župan Bajs i izgleda kao da je bio polaznik v osnovne škole

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije