Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog dugova

ZAMP blokirao račune NET televizije i TV Dalmacije

zamp
Davor Puklavec/Pixsell
29.05.2012.
u 17:00

Ne znam zašto su u ZAMP-u tako nervozni pa su kao pravi paraziti iznenada upiknuli i poslali zadužnice kada je bilo situacija da je NET dugovao i više nego danas, rekao je Zvonimir Kabelka, direktor Nezavisne televizije

ZAMP je danas oko 14 sati blokirao račune dviju lokalnih televizija.

Kako doznajemo, poslali su zadužnice na naplatu bez ikakve prethodne najave. Blokirani su računi NET televizije te TV Dalmacije, koju je NET nedavno kupio od Željka Keruma.

– Istina je, ZAMP je oko 14 sati pustio zadužnice, a nitko ništa nije najavio i nije bilo naznaka o tome. Ne znam zašto su u ZAMP-u tako nervozni pa su kao pravi paraziti iznenada upiknuli i poslali zadužnice kada je bilo situacija da je NET dugovao i više nego danas. Mi smo uvijek dug prema ZAMP-u podmirivali. Nama će ova blokada računa naštetiti jer su u tijeku natječaji za sredstva Fonda za pluralizaciju medija. Iznenađen sam postupkom ZAMP-a jer su lokalne televizije u jako teškoj situaciji, ali je uvijek između nas i njih postojao dogovor o načinima plaćanja. Sve do sada, punih 16 godina dobro surađujemo, tako da je ovaj njihov današnji postupak jako ružan, rekao nam je Zvonimir Kabelka, direktor Nezavisne televizije.

Komentara 14

OB
-obrisani-
20:20 29.05.2012.

Ko je zampio,zampio! joca.

OB
-obrisani-
17:43 29.05.2012.

joca zampaš.

NE
neverane
20:03 29.05.2012.

Sve je po zakonu.A zakon na strani Josipovića i fantomske udruge zvane ZAMP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije