Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao u sapunici

Zaljubila se u ovog ljepotana, otkrila pravu istinu o njemu, no ovakav rasplet nije očekivala

Emma Perrier
Foto: Facebook
1/6
20.01.2018.
u 07:55

Emma Perrier (35) preko interneta je upoznala stanovitog Ronnieja, no nakon nekoliko mjeseci veze otkrila je kako joj se muškarac u kojeg se zaljubila lažno predstavljao

Emma Perrier (35) iz Richmonda u jugozapadnom Londonu ludo se zaljubila u muškarca po imenu Ronaldo ‘Ronnie’ Scicluna kojeg je upoznala preko jedne internetske stranice.

Njih dvoje počeli su se dopisivati krajem 2015. godine, on joj je slao svoje fotografije te joj se svakoga dana sve više sviđao.

Na fotografijama je izgledao savršeno, no nikada se nije htio preko video poziva čuti s Emmom govoreći joj kako je to za tinejdžere te su se redovito čuli samo preko telefona.

Ronnie je imao talijanske krvi, a živio je također u Engleskoj, u West Midlandsu, udaljenom 200-tinjak kilometara od Londona.

Kada god bi se htjeli vidjeti Ronnie nikada nije mogao jer je stalno zbog posla bio na putu, a slobodno vrijeme provodio je kod roditelja u Španjolskoj.

– Znam da zvuči ludo, ali zaljubila sam se u njega. Poslao mi je više od 300 fotografija, čuli smo se nekoliko puta dnevno, a između toga smo se dopisivali. Znao je sve o mom životu, moja razmišljanja i osjećaje – rekla je Emma.

Ona nije imala previše prijatelja, a najbliža je bila sa sestrom blizankom koja je živjela u Francuskoj pa nitko nije niti mogao posumnjati da se radi o prevari. No, tek kada je dobila novi posao voditeljice jednog talijanskog restorana, tamošnji zaposlenici su je pitali zašto se nikada nije vidjela sa svojim dečkom. Jedna ju je kolegica upozorila kako je moguće da nije osoba kojom se predstavlja.

Emma Perrier
1/6

Nakon šest mjeseci 'veze', obitelj joj je također savjetovala da prekine kontakte s njim jer očito nešto nije u redu, a tada je i Emma postala sumnjičava. Počela je istraživati i preko jedne mobilne aplikacije otkrila je kako je muškarac s fotografija turski glumac i model Adam Güzel. Istraživala je njegove profile na društvenim mrežama i shvatila da je njezin online dečko ukrao fotografije od turskog ljepotana.

Kada je Emma Ronnieja upitala zna li što o Adamu Güzelu, Ronnie je rekao kako je to on, no opet se nije htio čuti s njom preko video poziva. Emma je nastavila istraživati i kada joj je jednom Ronnie poslao fotografiju jedne ribe iz akvarija u kojem je bio, na stranici TripAdvisor je otkrila da je riječ o Alanu Stanleyju, 55-godišnjaku koji čak niti ne sliči Adamu Güzelu.

Emma je tada prekinula sve kontakte s njim, no turskom glumcu je odlučila javiti kako mu je jedan muškarac krade fotografije i na stranicama za upoznavanje se predstavlja kao on.

Njih dvoje su se nakon toga čuli preko video poziva, a Emma nije mogla vjerovati da napokon vidi muškarca u čije se fotografije zaljubila. No, tu nije kraj. Emma i Adam su ostali u kontaktu te su dogovorili da će se upoznati pošto je Adam živio u Manchesteru neko vrijeme gdje je studirao glumu.

Čim su se vidjeli između njih se rodila ljubav, a par je i danas u vezi.

– Znao sam da mi kradu fotografije u Turskoj, no kada mi se Emma javila nisam mogao vjerovati da se to događa i u Engleskoj. Pomislio sam 'zašto ja', no hvala Bogu da je tako završilo jer sam upoznao Emmu i zaljubio se – ispričao je Adam.

Pogledajte i galeriju: Oni su na najgori mogući način doznali da ih voljena osoba vara

Emma Perrier
1/10

Komentara 15

NI
Nikomah95
13:03 20.01.2018.

I ja sam se preko interneta zaljubio u Jeniffer Aniston, ispostavilo se na kraju da me zavaljala Vesna Pusić!

LK
lomas.kusic
10:00 20.01.2018.

Vecernji je vrhunac novinarstva.Ovo su price koje hrane dusu,zatitraju srce.Tako ste mi uljepsali dan.E sad ako me blokirate iako se zajebavam....

DU
Deleted user
08:55 20.01.2018.

Ganut sam do suza što je je sve sretno završilo. Inače takvo "ozbiljno" novinarstvo potrebno nam je kao kruh svagdanji kako ne bismo ostali grozno zatucani i na informativnom začelju Europe, kao i u svemu drugome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije