Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ova priča nije dobra'

Žalac: Penava je izmanipuliran u prosvjed usmjeren na rušenje Vlade

Gabrijela Žalac
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/4
19.09.2018.
u 18:51

Dodala je kako podržavaju procesuiranje raznih zločina 'kao i cijela Vlada i cijeli HDZ'.

Istup gradonačelnika Vukovara Ivana Penave je nepredviđena situacija koja se dogodila. Vlada je apsolutno za procesuiranje ratnih zločina, izjavila je ministrica Gabrijela Žalac u emisiji Hrvatskog radija 'A sada Vlada'.

Dodala je kako je šest mjeseci prije istupa Penave osnovan poseban ured koji se bavi sa saznanjima gdje su naši poginuli i nestali.

- Penava je doveden u situaciju u kojoj je zapravo na neki način izmanipuliran kako bi ovaj prosvjed bio, ne kako on kaže apolitičan, nego političan, usmjeren protiv ove Vlade, usmjeren protiv rušenja HDZ-ove vlade i mislim da to nije dobro - smatra Žalac.

Dodala je kako podržavaju procesuiranje raznih zločina 'kao i cijela Vlada i cijeli HDZ'. 

- Ova priča nije dobra i ne ide u dobrom smjeru. Što se tiče kolege Penave, znam ga dugo vremena, zaista mi nije jasno na tragu svega onoga što smo radili i sve projekte s Vladom na kojima je radio, i zna da je ova Vlada dala najviše za Vukovar nego i jedna prije, da se doveo u situaciju da bude izmanipuliran od nekih struktura koje idu na rušenje HDZ-ove vlade i idu na rušenje svega onoga što smo dosad učinili - objasnila je Žalac u emisiji 'A sada Vlada'.

Dodala je kako joj je najgore od svega u toj priči 'što se predviđa da pjeva naš pjevač Thompson koristeći žrtvu Vukovara u to ime'.

Sastanak ministra Tome Medveda s predstavnicima braniteljskih udruga

Komentara 27

Avatar prahrvat
prahrvat
00:18 20.09.2018.

Je li ili nije izmanipuliran, ne znamo. Da radi Vladi o glavi, radi. Mislim da treba prijeći u neku desniju stranku i to je to. Ovi komentari na izgled gospođe su ispod svake razine. Sramotno.

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
17:32 20.09.2018.

Opet cetnici i primitivna kvazi desnica zajedno!!! Sigurno da je Penava izmanipuliran!!!

I1
ing-12345
19:10 19.09.2018.

Odlično ako je ovaj prosvjed uperen na rušenje vlade HDZ-a koji je u koaliciji sa strankom ratnih zločinaca-SDSS i krminalaca -HNS

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije