Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
devet života

Zakopao mrtvog mačka, no on se pet dana poslije pojavio pred vratima

mačak Bart
Foto: Humane Society of Tampa Bay
28.01.2015.
u 22:58

Nesretna životinja nastradala je kada ju je na cesti pred domom udario automobil

Mačak Bart iz floridske Tampe opravdano je ''zaradio'' nadimak zombi kada se pet dana nakon što je pokopan vratio svom vlasniku!

Nesretna životinja nastradala je kada ju je na cesti pred domom udario automobil, piše CBS Miami. Bart nije davao nikakve znakove života pa ga je vlasnik Ellis Hutson, pretpostavljajući da je mrtav, zakopao u plitki grob iza kuće. Ped dana kasnije mačak je ''uskrsnuo'' u susjedovu dvorištu. Bio je ozlijeđen, gladan i žedan te nije prestajao mijaukati. Hutson je odmah kontaktirao lokalno društvo za zaštitu životinja ''Humane Society of Tampa Bay'' koje je putem fonda za spas životinja osiguralo veterinarsku pomoć za sirotog Barta.

Četveronožnog trogodišnjaka sada čeka operacija uklanjanja oka i zarastanje čeljusti. Oporavak će trajati oko šest tjedana, a sve to vrijeme Barta će hraniti preko cijevi koja će mu biti umetnuta u usta.

>>Mačka lutalica spasila život napuštenoj bebi

>>Mačka nogometašu prepriječila put: Moram na trening, no ne mogu, strašno

 

Komentara 1

DU
Deleted user
00:19 29.01.2015.

E, jadan mačor... izvukao se iz najgore noćne more, kao iz filmova.... ajde, sretan ti oporavak hrabri mačore :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije