77 2°C
 • Avatar distanca
  distanca:

  Ako je istina da je ova spodoba na sanku kafica smrkala kokain onda je jasno o kakvim se vlasnicima kafica radi. Ocito je vecina tog kobnog dana bila na opijatima i bolila ih je briga da li ce djevojka biti mrtva ili ne.

 • cvikcange:

  Novinari, nemoj s*at. Kao muškarac vam mogu prenijeti kako se isto ili slično događa svakodnevno. Od premlaćivanja do prijetnji ručnim bombama (vađenjem osigurača). U svakom našeg gradu i zaselku. I nitko ne poduzima ništa. U većini slučajeva žrtva je doista ... prikaži još! žrtva, nije kurva, partijanerica, posvuduša. Samo što nije (nisu) imala prilike doći (niti su to tražile) pod medijsku pažnju. Nasilnik se pušta s tzv. mjerama opreza doma. Pravosuđe nam je apsolutna katastrofa, politika nema snage pritisnuti taj posljednji "zid". A susjedi (ne mislim na granične susjede, već ove gruntovne, katne, kvartovske) su veći drek od sudstva i političara.

 • microlion:

  Koliko je meni poznato moglo bi se pa onda i trebalo prijaviti i vlasnicu kafića, jer je gledati kako se netko mlati na mrtvo a istovremeno ne uraditi ništa, kaznjivo. Može li to koji pravnik potvrditi?

Još iz rubrike Vijesti

HUMANITARNA AKCIJA

Pogledajte predstavu i pomognite obitelji Korman

pomažemo

Vinkovačka udruga Rocco traži smještaj za ostavljene pse

Hrvoje Zekanović
POZIV

Zekanović i Tomašić traže blokadu pregovora Srbije s EU: 'Mi ćemo inzistirati sve dok Plenković ne kaže dosta'

6