Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emisija Novinarstvo u sudnici
Povratak na članak

'Olako potezanje obarača sudstva prema medijima rezultiralo zajedničkom akcijom'

Vodeći hrvatski mediji ujedinili se u akciji solidarnosti...

Komentari 24

RI
rimac444
20:40 28.01.2019.

Mi nememo svoje novinarstvo. 90 % je to jugsrpsko novinarstvo. Kako očekivati od raznih stankovića, alfira, bačića, drobca, ružića, krstanovića, jukičke, popovičke,severove, trbovićke. šimičke, pavičke, munižabe, ugojene, šprajca, bage.... Ogromanj je to niz gamadi

VL
Avatar Juki
Juki
20:29 28.01.2019.

Tako je! Podrška novinaru Bujancu!

VL
Avatar Ada
Ada
20:35 28.01.2019.

Zašto su svi ti solidarni mediji onemogućili komentiranje kad je umro jedan splitski novinar i satiričar? Bojali su se satire njihovih čitatelja?

VL
PO
pozornik66
21:05 28.01.2019.

Za negativnu sliku hrvatske i iseljavanje tisuće ljudi najviše su krivi ovakvi tzv novinari i njihovi plaćenici. I naravno SUDSTVO koje još živi u bivšoj državi. Svaki dan negativno o zemlji koja ih hrani, pa opt negativno i ponavljaju tako dan za danom dok ne stvore jednu negativnu sliku društva i države hrvatske.Bujanac triba dobit ne 30000 nego 3 miliona kuna pa bi ti jednoumnici mislili drugi put šta bi napisali, ali sudstvo je tako namišteno da se negativci i kriminalci slabo i nikako ne kažnjavaju i to dovodi do jedne negativne slike Hrvatske

VL
BA
bakulušić
21:44 28.01.2019.

"Četvrti stup vlasti" solidarno protiv Hrvatske i zdravog razuma! Mediji i (ne)vladine udruge civilnog društva su umislili da su oni četvrti stup vlasti, pored zakonodavne, izvršne i sudbene. Stup bez temelja. Temelj je to što oni misle. A oni svašta misle. Misle da je u redu što je portal Index na hrvatsku zastavu stavio kukasti križ. Misle da je u redu kad glasilo nacionalne manjine, koje financira država, djeluje kao satirični list i izruguje se narodu i državi. Misle da je satira samo za odabrane pa da Bujanec i Marijačić ne smiju koristiti satiru. Jer je satira, u tom slučaju, govor mržnje. Dakle, oni misle da oni postoje za to da određuju pravila. I da prosuđuju što je dobro a što zlo, što je normalno a što nenormalno, što treba a što ne treba... Sutra će vjerojatno tvrditi da preostala tri stupa vlasti zapravo nisu ni potrebni. Oni će sve sami. Mogu oni to! Sve drugo je samo smetnja. Tako oni misle. Oni i onaj tko ih financira da brinu o nama i da nas preodgajaju. Svašta oni misle. I solidarni su! Jer su iz iste torbe ispali.

VL
DU
Deleted user
20:34 28.01.2019.

ovo je još i ok. kad se donese zakon o kojem obuljen prdi, brzo ćemo mi anonimni komentatori iza rešetaka

VL
DU
Deleted user
23:24 28.01.2019.

Očevidan pokušaj lijeve "novinarske" falange na rad pravosuđa i sudova. Da ima samo malo profesionalne etike, časti i karaktera borilo bi se pisanom riječi koja bi se sastojala isključivo od istine. Bez laži i podmetanja. Tako bi temelji za bilo kakve postupke nestali. Na tu ideju valjda još niste došli.

VL
DU
Deleted user
23:49 28.01.2019.

Zanima me samo... da li je i Karolina Vidović Krišto također novinarka?... nju niste branili.....

VL
Avatar ukurtapash
ukurtapash
02:08 29.01.2019.

vidi, vidi kako vecernji list koji je u vlasnistvu austrijske nadbiskupije i hrvatima glumi "konzervativni" list cvili zajedno sa jednom od najvecih rak rana hrvatskih medija, slavicom lukic.

VL
OK
okvals54
14:27 29.01.2019.

Klariću zar nije sramoćenje kad nekoga nazivaš narkomanom,a policija ti podmetnula?Dok se vas novinare ne bude javno vješalo,nećete pazit šta pišete.Ovih dana smo vidjeli kako je"satira"rastezljiv pojam.Pupovac drži glavu dr.Šretera,a predsjednik Tuđman komunističku.Prvo nije satira,a drugo je.Vi leftardi gori ste od fašista,bolje rečeno vi ste fašisti.

VL
OK
okvals54
14:34 29.01.2019.

Vidim uvali su mi žuti karton,oćekujem i drug ćim sam spomenio ovo žgoljav spadalo Klarića.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.