Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj duge potrage

Zajedno nakon 30 godina: Dirljiv susret polubrata i polusestre

Vojnici
Screenshot/YouTube
29.09.2013.
u 14:16

Uz kratko "salutiranje" i dugačak zagrljaj završila je njihova potraga. - Ovo je najbolja stvar. Tražila sam ga dugo vremena i sada je ovdje - rekla je Murray.

Američki vojnici Cindy Murray i Robert Williamson, polusestra i polubrat, bili su razdvojeni više od 30 godina te su se ponovno susreli ovog petka u San Diegu, piše 10News.

Uz kratko "salutiranje" i dugačak zagrljaj završila je njihova potraga. - Ovo je najbolja stvar. Tražila sam ga dugo vremena i sada je ovdje - rekla je Murray, dok je Williamson dodao kako niti u "milijun godina" nije mislio da će ikada biti u ovoj situaciji.

Murrey i Williamson su iz Denvera, a zadnji puta su se vidjeli kasnih 70-ih kada je Williamson bio star samo šest godina. - Nemamo istu majku. Moj otac je otišao od moje majke i izgubili smo kontakt - rekla je Murray. No, nikada nisu prestali tražiti jedno drugo.

- Pokušala sam tražiti preko Facebooka, no postoji milijun Roberta Williamsona, a nisam znala kako izgleda sada - kazala je Murray kojoj je na kraju otac kazao da joj je brat također u vojsci.

Na kraju je nadređeni od Cindy locirao Williamsona te je on u dva mjeseca do konačnog susreta razgovarao s njom preko telefona i slali su si mailove. - Nikada ga nisam zaboravila. Uvijek sam ga htjela pronaći i sada mi se to ostvarilo - kazala je Murray.

>>Bjegunca iz zatvora pronašli nakon 36 godina traganja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije