Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SUSRET

Ima neka tajna veza između Ivanke Trump i Justina Trudeaua

Ivanka Trump i Justin Trudeau u kazalište su došli odvojeno
Foto: KEVIN LAMARQUE/REUTERS/PIXSELL
1/4
17.03.2017.
u 20:28

Nakon susreta u veljači u Bijeloj kući, Ivanka Trump i Justin Trudeau ponovo su se sreli na kazališnoj predstavi u New Yorku

Ima neka tajna veza između Ivanke Trump i kanadskog premijera Justina Trudeaua. Naime, nakon što je kći američkog predsjednika tijekom sastanka u Bijeloj kući zaljubljeno gledala Trudeaua, što su zabilježili fotoreporteri, novi susret dogodio se na predstavi “Come From Away”.

Chandler istukao Trudeaua

Predstava je igrana na Broadwayu, a kako prenose mediji, Ivanka Trump i Justin Trudeau u kazalište su došli odvojeno. No, Ivanka je u gledalištu, prema pisanju New York Timesa, spretno iskoristila priliku i sjela između kanadskog premijera i američke veleposlanice pri Ujedinjenim narodima Nikki R. Haley. Trudeau, koji je predstavu gledao prvi put, održao je i kratak govor u kojem je istaknuo važnost bliskih odnosa Kanade i SAD-a. Je li o tim odnosima razgovarao kasnije i s Ivankom, ne zna se.

Kanadskog premijera sjetio se gostujući na televiziji i kanadsko-američki glumac Matthew Perry, zvijezda serije “Prijatelji”. Perry, koji je utjelovio lik Chandlera Binga, gostujući u talk showu „Jimmy Kimmel Live!“ priznao je da je kao dječak pretukao Justina Trudeaua, današnjeg premijera Kanade. Sve se dogodilo dok su obojica pohađala osnovnu školu Rockcliffe Park koja se nalazi u jednoj od najbogatijih četvrti Ottawe.

Zbog Barrona u zatvor

– Moj prijatelj Chris Murray, koji je sa mnom pohađao peti osnovne u Kanadi, podsjetio me da smo jednom pretukli Justina Trudeaua. Mislim da je bio odličan u sportu u kojem moj prijatelj i ja nismo bili dobri. Zapravo je bila riječ o ljubomori. Nismo ga pretukli zato što mu je otac tada bio kanadski premijer, nego je vjerojatno bio jedino dijete u školi koje smo uopće mogli pretući – rekao je Perry te dodao:

– Ne hvalim se time, bio sam glupi klinac, no mislim da sam djelomično zaslužan za njegov uspjeh jer je vjerojatno rekao „Bit ću bolji od njih“ i postao premijer. Nadmašio nas je. Ne komuniciram s njim, sramim se i ne želim o tome razmišljati – zaključio je glumac. Kimmel se iznenadio kada mu je Perry rekao da Justin Trudeau, kao sin tadašnjeg premijera, nije imao tjelohranitelje u školi da ga zaštite.

– Takvo što se Barronu Trumpu ne može dogoditi. Da to učinimo njemu, završili bismo u zatvoru ili negdje u Rusiji – našalio se Kimmel.

>> Glumac Matthew Perry priznao: Potukao sam se s kanadskim premijerom iz čiste ljubomore

Komentara 4

MA
malena1983
23:12 17.03.2017.

Luka, meni bi bilo neugodno napisati ovakav članak, nema ni glavu ni rep.Sramota od "novinarstva".

DU
dubravko.ugor
22:22 17.03.2017.

Ne znam kakva jadnica bi se mogla zagledati u ovog ženskastog mekušca s nepravilnim nosom.

Avatar El Indio
El Indio
08:18 18.03.2017.

Zanimljivo, Trump ne zeli migranta a tek da bi mu bio zet, a da mu se Ivanka uda za drugog ne amerikanca isto nece bit dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije