Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruža Tomašić:

"Zajednički se može napraviti puno ako se zna što je problem"

tomasic
VL FOTO
04.11.2011.
u 20:40

Mi znamo kome služimo: Bogu i Hrvatskoj i temelj nam je obitelj, obrazovanje i obrana - kaže Tomašić

- Pravaš nije onaj koji ima pravašku iskaznicu, već onaj koji živi pravaštvo mišlju, riječju i djelom. Pravaš je onaj koji nikad neće izdati bogoljublje, domoljublje i čovjekoljublje. To su mu glavni temelji i toga se neće odreći - rekla je predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević Ruža Tomašić večeras izaslanicima izbornog zbora za Županijsko vijeće HSP-a dr. Ante Starčević Zadarske županije.

Dodala je i da se ne može pojedinačno, ali zajednički se može napraviti puno osobito ako se zna što je problem i ako nema osobnih interesa. Ona ih nema, kazala je, a ne nedostaju joj, kako neki kažu, ni svjetla pozornice jer bi u tom slučaju bila u nekoj drugoj stranci.

- Mi znamo kome služimo: Bogu i Hrvatskoj  i temelj nam je obitelj, obrazovanje i obrana ne samo puškom već i naših prirodnih i nacionalnih bogatstava - rekla je Tomašić. HSP dr. Ante Starčević na parlamentarne izbore izlazi u koaliciji sa HČSP-om, a Ruža Tomašić je nositelj svih lista. Za predsjednika Županijskog vijeća ove stranke Zadarske županije izabran je Tomislav Šarić.

Komentara 17

OB
-obrisani-
21:00 04.11.2011.

ružo forza, ozbiljno, bez igrokaza i karnevalskih uniformi, to pravašici ne treba

OB
-obrisani-
21:13 04.11.2011.

Hvala Ruzo! Mi to odavno znamo. Pogldaj sve oko sebe...to je izgradjeno na toj osnovi. Zajedno smo znali sto zelimo i tako se i radilo i gradilo i stvaralo. Onda su dosli divlji i sve UNISTILI.

NN
nije nego
21:42 04.11.2011.

evo još jednih koji će u koaliciju sa adezeom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije