Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beroš primio predstavnike Inicijative:
Povratak na članak

'Zahtjevi mladih liječnika su opravdani, no potreban je konstruktivni dijalog'

Ministar je u subotu primio na razgovor predstavnike Inicijative mladih liječnika koja je organizirala prosvjed ispred Ministarstva zdravstva, nezadovoljna brzinom reformskih promjena u hrvatskom zdravstvenom sustavu, posebno položajem mladih liječnika na početku karijere.

Komentari 4

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
16:55 24.09.2022.

Čuj ove floskule o konstruktivnoj suradnji i konkretnim prijedlozima. Dajte Vi ministre objavite tu reformu zdravstva o kojoj toliko govorite, pa neka to bude podloga za konstruktivnu raspravu struke.

VL
WT
WTF!
23:24 24.09.2022.

Dok vi odgulite taj "konstruktivan dijalog" ti mladi će već biti pred mirovinom u nekoj drugoj državi.

VL
Avatar TvorevinaCrkava
TvorevinaCrkava
16:40 24.09.2022.

Pustite ih još su mladi, kada malo odrastu će shvatiti da je bolje u Njemačkoj a ne spašavati HDZovu prčiju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.