Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVETI DUH
Povratak na članak

Zagrepčanka u šoku: Liječnici su pokušali zatajiti da mi se majka zarazila u njihovoj bolnici

Sveti Duh je tako još jedna zagrebačka bolnica u kojoj se dogodio proboj koronavirusa. Tamo je zaraženo 11 djelatnika, a 48 ih je u samoizolaciji.

Komentari 11

TM
trade_mark
09:42 16.10.2020.

korona test ispred Sv. Duha izgleda ovako. testiranje kreće od 9 sati ujutro, ali nikoga od osoblja nema po pola deset. drugi sam po redu, ali mi bris uzimaju tek u 10:15. organizacija poslovanja je katastrofalna, a rezultate testiranja nemaju čak ni nakon pet dana. šesti dan više nisam ni zvao jer nije bilo smisla.

VL
KO
Kokoiduhovi
08:43 16.10.2020.

-aesentia-: Bolnica je dužna člana uže obitelji obavijestiti o tome da je premjestila pacijenta u drugu bolnicu. Kada treba donijeti higijenske potrepštine i sl. tom pacijentu, također se zove uža obitelj. I bez pristanka pacijenta. O samoj bolesti i liječenju,, svaki pacijent ima pravo zahtijevati da se nikome ne smije reći ni slovo.

VL
Avatar mofo
mofo
03:01 16.10.2020.

To ti je kad su bolnički djelatnici, a i rukovodstvo bolnice, pametniji od svih, napuhani i arogantni... piju se kave u bolničkim odorama vani u kafiću, na ulazu im se čak ni temperatura ne mjeri, još jedan komentator piše kako se odnose prema pacijentima i koliko se drže osnovne higijene, a kamo li ove nove anti korona... Prevelike plaće za premalo rada i još manje odgovornosti, to je sve... Čast iznimkama naravno...

VL
DU
Deleted user
21:33 15.10.2020.

Žena je dobro prošla. Mogla je završiti puno gore. Uzgred, kaže mi rođak koji koristi usluge javnog zdravstva pa i spomenute bolnice Sveti Duh da je odnos liječnika prema poslu katastrofalan. Došao je na pregled u ambulantu za uho, grlo i nos. Liječnik tipka po mobitelu (vjerojatno svom privatnom), nakon toga pristupa pregledu, rukavica nema, ruke ne pere, tipka po tipkovnici računala, gura mu različite naprave u uho, grlo i nos, rukavica i dalje nema, ruke ne pere, završava pregled, ponovno tipka po računalu, ima problema s ispisom na pisaču, traži nešto u kanti za otpadke(!), napokon ispisuje nalaz. Rođak izlazi iz ordinacije, nešto dogovara sa sestrom u predvorju, ulazi sljedeći pacijent, vrata ordinacije ostaju otvorena, liječnik pristupa obradi pacijenta, rukavica i dalje nema, ruke oprao nije... I sve se to dogodilo prije nekoliko mjeseci usred ovog korona cirkusa u ovoj zagrebačkoj kliničkoj bolnici.

VL
AE
aesentia
23:19 15.10.2020.

Ostaje nejasno po kojem pravilniku bi bolnica trebala izvijestiti treću osobu o stanju neke punoljetne osobe? Zar ne mora prvo ta punoljetna osoba dati pristanak da se informacija da bilo kome, makar članu obitelji?

VL
DU
Deleted user
11:54 16.10.2020.

Informacije o bolesniku daje samo odjelni liječnik, nikako medicinska sestre i čistačice!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.